JouwTrouwauto blog

Autoverhuurder SunnyCars

Bij SunnyCars weten ze precies wat er van een huurauto wordt verwacht en is dit groot verhuurbedrijf actief in meer dan 120 landen en kunnen klanten rekenen op meer dan 8000 huurstations waar de auto’s afgehaald een afgezet kunnen worden. het hoofdkwartier ligt vanaf de oprichting in 1991 in Munchen en wordt van daaruit alle activiteiten gecontroleerd. Dat is geen eenvoudige taak op de drukbevochten autoverhuurmarkt, maar speelt men het altijd wel klaar bij SunnyCars om alles tot een goed eind te brengen.

Daar weten de vele klanten dus alles van

De beste manier om de kwaliteit van en dienst of product te beoordelen is door het aan de klanten zelf te vragen en vindt je op de website van SunnyCars daarom een groot aantal reviews die er niet om liegen: de klant voelt er zich altijd koning en wordt er altijd naar een oplossing gezocht. Deze gerichte aanpak wordt mede mogelijk gemaakt door het groot aantal bedrijven waar SunnyCar mee wereldwijd samenwerkt en er zo binnen een handomdraai een passende auto of afhaallocatie gevonden kan worden. de tarieven kunnen zo ook laag gehouden worden en zijn de voorwaarden soepel te noemen. Het huren van een auto moet binnen ieders handbereik zijn en bovendien niet al te veel risico’s met zich meebrengen. Zo biedt Sunny Cars een ruime dekking aan die de schade aan niet alleen de auto volledig zal vergoeden, maar ook in het geval van diefstal volledig inkomt.

Zorgeloos rondrijden dus en mag dat ongelimiteerd want bij Sunny Cars is er geen kilometerlimiet verbonden aan de huurperiode. Bovendien betaal je dankzij de tankregeling alleen maar voor de benzine die je daadwerkelijk gebruikt hebt.

Het klinkt allemaal misschien wel te mooi om waar te zijn, maar liegen de Sunnycars reviews er niet om: de dienstverlening is optimaal waarbij de klant daadwerkelijk koning is. reserveren doe je online en kan je daarbij voor een aantal servicepakketten kiezen. Vraag bij het reserveren altijd naar de voorwaarden die er gelden voor de borg en de lokale huurvoorwaarden.

Categories:

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's