Bed & Breakfast voor een huwelijksnacht

Waar spenderen jullie de huwelijksnacht? Nederland kent enorm veel leuke en romantische Bed and Breakfasts die geschikt zijn voor een huwelijksnacht. Jouwtrouwauto.nl heeft een kaart samengesteld met de B&B’s die hier aan mee werken.Op onze kaart vind je eenvoudig een B&B bij jou in Nederland! Zoek een B&B Vraag vrijblijvend informatie aan  Een onvergetelijke huwelijksnacht
romantische-bed-and-breakfast

Bed & Breakfast voor een huwelijksnacht

Bent u een B&B eigenaar en wilt u een vermelding op onze kaart? Neem dan contact met ons op

Huwelijksnacht bij een Bed & Breakfast

Voor alle koppels, is de huwelijksnacht, een hele bijzondere. Men probeert het dan ook op allerlei manieren, tot een onvergetelijke avond te maken. De mogelijkheden daarvoor zijn er te over, de keuze is aan jouw en je partner. Een hele, leuke optie, is het vieren van de huwelijksnacht in een Bed & Breakfast (B&B). Nederland heeft er een aantal B&B’s, waarvan bepaalde zelfs een speciaal thema hebben. Wat maakt deze B&B’s zo speciaal? Waarom zou je een B&B verkiezen boven je eigen kamer of een riante hotelsuite? Daar geven we je vijf (5) redenen voor.

Privacy

Dit spreekt al helemaal voor zich; alhoewel het thuis wat rustiger zal zijn na alle feestdrukte, heb je nog wel familie, die blijft logeren en het je knap lastig kan maken, door je geen tijd met je partner te gunnen. Een kamer bij een B&B geeft je die welverdiende rust en privacy. Het personeel is er eveneens op getraind, haar gasten niet onnodig te storen. Zo breng je die speciale momenten in alle rust door met je partner. Heerlijk uitslapen is in de meeste gevallen ook mogelijk, aangezien de B&B’s erop inspelen, door een laat ontbijt te serveren.

Sfeer

Er zijn heel wat B&B’s, die erop voorbereid zijn, pas gehuwde stellen te ontvangen. Speciaal voor hen, zijn er de trouwarrangementen en bruidssuites/kamers. Deze B&B’s doen in de meeste gevallen, extra hun best, om stellen de perfecte huwelijksnacht te bezorgen. Er wordt aan vrijwel alles gedacht; kaarsen, bloemen, gekoelde champagne, enz. Je kunt er ook je eigen wensen doorgeven en daarmee, je partner mooi verrassen! Thuis kun je dit allemaal, natuurlijk zelf klaarspelen, maar dat kost weer extra tijd en moeite. Een kamer reserveren bij een B&B en het staat voor je klaar!

Minder kosten

De huwelijksnacht in eigen huis doorbrengen, zal je natuurlijk niets kosten, maar daar kijken we voorlopig even niet naar! Een luxueuze hotelsuite, zal daarentegen heel wat meer kosten dan een B&B. Alhoewel zo een hotelsuite speciaal is ingericht voor het pasgetrouwd stel en het op zich, eveneens prachtig is, vinden heel wat stellen, al die luxe, een beetje teveel van het goede. Een B&B biedt net de juiste sfeer, is niet overdadig luxueus en kost je vooral veel minder. Geld, dat je dan mooi opzij kunt zetten voor een romantische huwelijksreis.

Unieke ervaringen

Het komt er allemaal op neer, de huwelijksnacht zo speciaal mogelijk te maken. Het doorbrengen van die speciale nacht bij een van de leuke B&B’s, is net wat anders dan thuis blijven of naar een van de vijf – sterren hotels gaan. Men is er net iets meer bij betrokken, het is wat minder zakelijk, zoals een vijf – sterren hotel en dat maakt een B&B tot een unieke ervaring. Je zult er uiteindelijk heel wat leuke momenten beleven en later, met plezier aan terugdenken.

Tot slot

De huwelijksnacht is er een, waar veel stellen naar uitkijken. Getracht wordt om deze dan ook tot een speciale te maken. Daar tref je een heleboel voorbereidingen voor. De meest belangrijkste is natuurlijk: waar breng je die nacht door? Er zijn er een aantal opties, waaronder ook de B&B’s. Het kiezen voor een B&B heeft zo, zijn eigen voordelen: je bent verzekerd van privacy en rust, het is de perfecte oplossing voor een romantische avond, een B&B is betaalbaar en je houdt er heel wat, leuke herrineringen aan over. Categories:

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's