Bruidssuite

De huwelijksnacht is er een, waar alle bruidsparen (vaak met veel ongeduld!) naar uitkijken. Niet verwonderlijk eigenlijk, omdat het de eerste nacht als getrouwd paar en dus erg speciaal is. Om deze bijzondere nacht nog romantischer te maken, kiezen koppels er weleens voor, de nacht in een speciale bruidssuite door te brengen. Behalve dat dit erg romantisch is, ben je voor even ook uit de feestdrukte en kun je lekker met z’n tweetjes genieten van de avond.

Bruidssuites zijn daarom erg gewild, maar wat zijn de opties, waar kun je allemaal terecht? In dit artikel zetten we de populairste opties op een rij en zullen we het ook even hebben over de bruidssuite van het Van der Valk hotel.

Bijzonder overnachten

Je huwelijksnacht is het beste excuus om flink te genieten van luxe en verwennerij. Pak het daarom groots aan, bezuinigen kan later nog! Heel wat goede hotels hebben tegenwoordig bruidssuites beschikbaar, die met het oog op de behoeften van een pasgetrouwd stel, vaak luxueus zijn ingericht. Denk maar aan een prachtig, kingsize bed, bloemen, kaarsjes, champagne, bubbelbad, jacuzzi, enz. Zie je jezelf tussen al deze luxe, dan zul je zeker genieten van de bruidssuite in het van der Valk Hotel (waarover we later meer vertellen).

Is luxe niet direct een vereiste, maar wil je je huwelijksnacht toch op een bijzondere plek doorbrengen, dan zijn er heel wat opties beschikbaar, die kunnen doorgaan voor bruidssuite.

Een daarvan is Hayema Heerd te Groningen; een leuke plek om er met z’n tweetjes een romantisch weekend door te brengen. Voor koppels heeft Hayema Heerd de unieke stro – iglos beschikbaar. Vanwege de inrichting (opgestapelde strobalen, koeienhuiden, kroonluchters, enz.) ontstaat er een heel aparte sfeer; dat van een oud kasteel maar dan wel met alle nodige luxe en comfort. De kamers beschikken verder over een koepel (in de nok van het dak) waardoor je bij een heldere nacht, de sterrenhemel kunt bewonderen. Erg romantisch!

Je huwelijksnacht letterlijk en figuurlijk in hogere sferen doorbrengen? Ja, ook dat kan en wel in de, tot hotel omgebouwde watertoren te Nes/Akkrum. De watertoren bevind zich op 41 meter hoogte en beschikt over twee (2) comfortabele, luxe suites. Bij een overnachting ben je voorzien van alle gemakken: een kingsize bed, een 2 – persoonsbubbelbad en een goed gevulde koelkast. S’avonds is het genieten van het Friese landschap en de vele lichtjes in de omgeving. Wees verder gerust, om je op 41 meter hoog te brengen, is er een lift aanwezig. Meer privacy zul je echt nergens krijgen!

Ook erg leuk, zijn de Sterrenkubussen van Erfgoed Bossem. Dit landelijk gelegen erfgoed stelt koppels in de gelegenheid om in een natuurrijke omgeving (en tussen de koeien!) elkaar het jawoord te geven, een gezellig diner te houden op het boerenterras of in het weiland, om vervolgens tot rust te komen op een van de vele slaapplekken. Voor het bruidspaar is de Sterrenkubus een leuk alternatief. Het zijn houten huisjes, die zich midden in de natuur bevinden en net genoeg ruimte hebben voor 2 personen. Boven het enorme bed bevind zich een tranparante koepel, zodat je bij een heldere nacht, onder de sterren kunt slapen. Uniek en erg romantisch!

Bruidssuite van der Valk    

In luxe, stijl en comfort je huwelijksnacht doorbrengen? Dan ben je bij het van der Valk hotel aan het juiste adres! Het van der Valk heeft een aantal hotels, verspreid over geheel Nederland, waarvan er enkele speciaal voor pasgetrouwde stellen, een bruidssuite -arrangement hebben.

De bruidssuite in het van der Valk is voorzien van al het mogelijke, dat je als bruidspaar zou wensen: een hemelbed, bubbelbad voor 2 personen, een grote badkamer inclusief douche met massagestralen, verzorgingsartikelen, flatscreen televisie, telefoon, gratis WiFi, een balkon en gratis koffie – en theefaciliteiten. Ook krijg je er champagne, ontbijt op bed en welnessfaciliteiten op de kamer. Gezamelijk zorgt het hele managementteam ervoor dat het bruidspaar enkele onvergetelijke dagen meemaakt.

Voldoende overtuigd om de bruidssuite van het van der Valk hotel uit te proberen? Dan kun je naar een van de volgende hotels gaan, t.w: Van der Valk Hotel ARA, Van der Valk Hotel Princeville, Van der Valk Hotel Hardegarijp-Leeuwarden, Van der Valk Hotel Eindhoven, enz. Deze hotels hebben nl. een bruidssuite – arrangement. Je dient vooraf te reserveren op de website van het betreffende hotel en kunt vanaf 14.00 uur inchecken. Betalen kan met CreditCard, iDeal, Paypal of contant aan de balie. Verder parkeer je er gratis en moet je de reservering onverhoopt toch annuleren, dan kan dat kosteloos tot 24 uur voor aankomst.

Tot slot

Zoals je ziet zijn er dus heel wat opties in Nederland om je huwelijksnacht tot een van de mooiste nachten te maken. Of je die onder de sterrenhemel, op een strobed of in de luxe van een Van der Valk bruidssuite wilt doorbrengen; de keuze is volledig aan jouw!