Vind een geschikte dj voor op jouw bruiloft

Naast een trouwauto is een professionele DJ ook onmisbaar op de grote dag. Natuurlijk is het belangrijk dat jullie favoriete muziek gedraaid wordt. Voor de trouwdag bespreek je eerst met de DJ wat jullie wensen zijn. Wij raden aan om met zorg een geschikte party DJ te vinden. Daarom hebben wij een handige kaart samengesteld.Op onze kaart vind je eenvoudig een Party DJ bij jou in de buurt! Zoek een Party DJ Vraag vrijblijvend informatie aan  Een onvergetelijke dag
bruiloft-dj

Party DJ bij jou in de buurt!

Bent u een party DJ en wilt u een vermelding op onze kaart? Neem dan contact met ons op

Een dj op jullie bruiloft

De bruiloft is voor vrijwel elk koppel, een hele speciale dag. Om deze dag ook tot een geslaagde te maken, begint men maanden van tevoren met de voorbereidingen. Niet verwonderlijk, aangezien er aan heel wat gedacht moet worden; reserveringen, catering, versiering en niet te vergeten, de entertainment. Laatstgenoemde is namelijk bepalend voor de sfeer van het feestje en als de gasten het niet zien zitten, dan mag je het ook vergeten! Erg populair is tegenwoordig het inhuren van een DJ. Zaak is nu, om de juiste DJ te vinden. Hoe doe je dat precies? Hoe zorg je ervoor, dat de DJ een success wordt? Daar geven we je vier belangrijke tips voor.

Tip 1 Leer uit de fouten van anderen!

Klantenreviews zeggen al heel wat over de capaciteiten van de DJ en zullen je waarschijnlijk de meest eerlijke beoordeling geven. Maak een lijstje van DJ’s, waarvan je denkt, dat ze geschikt zijn en ga dan na, of deze, weleens op bruiloften hebben gespeeld. In geval dat zo is, kun je het best nagaan, wat men van de DJ vond. Zo krijg je een beeld van hetgeen de DJ heeft gepresteerd en kun je, voor jezelf bepalen of hij wel geschikt is voor je bruiloft. Informeer dus eerst goed, voordat je besluit, met iemand in zee te gaan.

Tip 2 Eerst zien, dan geloven!

Maak nooit afspraken, zonder de DJ persoonlijk gesproken te hebben. Je kunt niet alleen vertrouwen op hetgeen je eerder gehoord hebt, omdat het best mogelijk is, dat de stijl van de DJ je in het echt, niet bevalt. Om dit soort zaken op je bruiloft te voorkomen, is het aangeraden, een persoonlijk gesprek met de DJ te hebben. Vraag hem eveneens om bijvoorbeeld een video opname te sturen van feestjes, waar hij eerder gespeeld heeft. Zo krijg je een idee van de stijl van de DJ en kun je beter bepalen, of dat wel bij de bruiloft past.

Tip 3 Maak goede afspraken

Om een goed verloop van de zaken te hebben, is het belangrijk, alle afspraken op papier te zetten en een contract te tekenen. Zo heb je de zekerheid, dat beide partijen zich, aan de afspraak zullen houden. Zet alle belangrijke punten op papier en neem dit door met de DJ. Denk daarbij aan zaken als de playlist, welke liedjes afgedraaid mogen worden, welke verboden zijn (!), de mogelijkheid voor speciale aanvragen, hoelaat is de DJ op lokatie, enz. Om het allemaal een goed verloop te geven, kun je, je playlist ruim van te voren opstellen en naar de DJ toesturen, zodat hij de tijd krijgt, deze op te zoeken en gereed te zetten voor de dag.

Tip 4 Ga ook over de kleine letters heen

Uiteindelijk zul je de DJ moeten betalen voor zijn diensten. Een goed contract heeft het bedrag reeds van tevoren vastgesteld. Desondanks is het aangeraden, om kleine zaken, die minder belangrijk schijnen te zijn, eveneens door te nemen. Het gaat dan om dingen als extra equipment of speakers, M.C service, belastingen, etc. Over het algemeen brengt een DJ de kosten voor deze zaken, apart in rekening. Om te voorkomen, dat je bij de betaling voor een verrassing komt te staan, is het van belang, dit van tevoren af te stemmen met de DJ.

Tot slot

Alhoewel heel wat zaken er gezamelijk voor zorgen, dat de huwelijksdag, een geslaagde is, zijn er enkele, die toch extra aandacht vragen. De muziek is daar een van, aangezien die zorgt voor de sfeer en gezelligheid. In de meeste gevallen, kiest men voor een DJ. Om ervoor te zorgen dat je de juiste DJ hebt, geven wij je vier belangrijke tips, waar je alvast mee aan de slag kunt. Categories:

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's