JouwTrouwauto blog

Een auto huren tijdens je huwelijksreis in Mallorca

Ben je net getrouwd en opzoek naar een mooie bestemming voor huwelijksreis? Mallorca is een ideale zon-, zee- en strand bestemming. Het is het grootste eiland van de Balearen en het gehele jaar door zijn er veel toeristen op het eiland.  Deze zijn te verdelen in twee groepen: de eerste groep komt voor de zon en de witte zandstranden, de tweede groep komt naar het eiland voor wandel- en fietstochten en cultuur. Het is dus de ideale plek voor een huwelijksreis.

Auto huren op Mallorca

Kijk jij ook uit naar een goede vakantie? Als je op vakantie gaat is het natuurlijk prettig om niet afhankelijk te zijn van anderen. Je wilt graag op je eigen tijd verschillende attracties bezoeken en je wilt gaan naar plekken die jou interesseren. Als je met je gezin of een groot gezelschap op vakantie gaat is het natuurlijk handig om een voertuig te huren. Het maakt niet uit als je voor een weekendje eruit gaat of voor een langere periode. Een eigen auto op vakantie betekent vrijheid. Ook zijn auto’s bij verhuurbedrijven al verzekerd en technisch nagekeken, waardoor je onbezorgd op vakantie kunt gaan.

Het huren van een auto op Mallorca zorgt ervoor dat je veel vrijheid hebt en je makkelijk kunt verplaatsen. Op Easyterra kun je auto’s huren voor verschillende vakantiebestemmingen. Op Mallorca is het openbaar vervoer schaars, dus een auto huren Mallorca komt goed van pas. In het westen van Mallorca zijn de mooiste en meest spectaculaire wegen van het eiland te vinden. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat er op Mallorca af en toe heel hard wordt gereden. Voor een huwelijksreis is een normale personenauto voldoende om over de normale, verharde wegen van Mallorca te rijden. De reistijd tussen de uiterste punten van het eiland bedraagt minder dan een halve dag.

Categories:

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's