Foodtruck huren

Naast een trouwauto of een oldtimer is een professionele cateraar op jullie trouwfeest ook onmisbaar. Waarom kiezen jullie niet voor een unieke foodtruck waar de feestgangers een lekkere snack of kleine maaltijd kunnen bestellen. Foodtrucks zijn hip en zorgen voor een onvergetelijke snack bij de gasten. Op onze kaart vind je eenvoudig een foodtruck die aan jouw wensen voldoet! Zoek een Foodtruck Vraag een offerte aan Laat je gasten smullen

Foodtrucks in Nederland

Onderstaande foodtruck bieden catering aan op jouw bruiloft! De locatie op de map is slechts de vestigingslocatie van het bedrijf. Uiteraard kunnen ze op locatie komen.

Bent u een eigenaar van een foodtruck en wilt u een vermelding op onze kaart? Neem dan contact met ons op.

Foodtruck huren

Elke te vieren gelegenheid is niet compleet zonder de benodigde lekkere hap en is zeker een huwelijk weer zo een gebeurtenis waar het de gasten wel aan niets mag ontbreken. Afhankelijk van de locatie is het niet altijd mogelijk om ter plekke de benodigde versnapperingen of maaltijden te laten bereiden en is zo een handige foodtruck dan wel op zijn plaats. Deze mobiele caterer zorgt niet alleen voor alles op het gebied van maaltijden, maar wordt ook het drankgedeelte door hun ter hand genomen. Hoe ziet zo een foodtruck er nou uit? Je zal ze zeker weleens hebben gezien: zo een bestelbusje of mini-truck met uitbouw die bij evenementen op een strategische plek geparkeerd staat en waar bij het openstaand luik van alles en nog wat gekocht kan worden. vaak is er ook nog een mini keuken aanwezig waar gerechten gefritureerd of opgewarmd kunnen worden. Dat zorgt ervoor dat alles lekker vers kan worden opgediend en wordt dat zeker wel geapprecieerd door de gasten welke op het huwelijk af zullen komen. De mobiliteit van zo een foodtruck zorgt ervoor dat het ongeacht de locatie beschikbaar is en is dit gelijk een van de sterkste punten. Natuurlijk heeft zo een foodtruck nog tal van andere voorzieningen en vindt je er ook een wasbak en afzuigkap. Alles dient immers hygienisch plaats te vinden en worden foodtrucks daarom ook aan een strenge inspectie geworpen voordat het goedbevonden wordt. Het uiterlijk wordt ook in aantrekkelijke kleuren weergegeven . Omdat de keuze er zo ruim is kan je altijd gaan voor een foodtruck die past bij het thema van het huwelijk.

Er kan van alles worden geserveerd

Dat is nou het leuke van een foodtruck en kan je die laten komen voor het serveren van thee en koffie of gewoon een compleet diner laten verzorgen. Er is voor ieders wens wel een foodtruck te vinden die de gerechten kan serveren die je graag bij het huwelijk wilt zien. Ook staat zo een foodtruck heel chique en kunnen de gasten het gebruiken als verzamelpunt om elkaar te ontmoeten en een gezellig babbeltje met elkaar te maken. Bij de fotoshoot moet de truck zeker niet overgeslagen worden omdat het altijd wel de mooiste kiekjes opleverd. Het handige is ook dat er geen speciale catering crew ingehuurd hoeft te worden omdat een ieder gewoon zelf pakt waar de behoefte naar is. Dit biedt aan de gasten een hoge mate van flexibiliteit aan die als prettig ervaren zal worden en ze niet hoeven te wachten tot er bedienend personeel langskomt, maar alles gewoon zelf halen bij de foodtruck. Foodtrucks zijn bijna allemaal gebonden aan een bepaald food en drank item. Zo zijn er foodtrucks die gespecialiseerd zijn in burgers terwijl bij anderen de lekkerste salades serveert. Het gaat allemaal om specialiteiten waarop men zich richt en kijk je voor het huwelijk welk past bij het thema of de wens van de gasten. Zeer in trek zijn foodtrucks welke uitsluitend vegetarische gerechten serveren of kies je voor eentje die Oosters georienteerd is.

Foodtruck huren voor jouw bruiloft

Het zou wel gek lopen als je alle individuele foodtruckhouders eerst zelf zou moeten opzoeken en zijn er gelukkig websites te vinden die erin gespecialiseerd zijn om als verzamelpunt te dienen voor foodtruck eigenaren. Zo zie in een oogopslag gelijk hun specialiteiten en staat er altijd ook een fot bij hoe de foodtruck er nou uitziet. Het eindeloos zoeken wordt je zo wel bespaard en kijk je gelijk ook wat de prijzen zijn en overige voorwaarden. Naast het huren van de truck alleen kan er vaak ook voor gekozen worden voor additionele versnapperingen/lekkernijen en kunnen de kinderen bijvoorbeeld verrast worden met een suikerspin- of popcornmachine en kan er een aparte juicebar worden geplaatst. Natuurlijk blijft de foodtruck het middelpunt en wordt alles van hieruit gedirigeerd. Maar om weer even terug te komen op het maken van een keuze: geef altijd vooraf duidelijk aan hoeveel gasten er verwacht worden en er personen bij zijn die voedingspreferenties hebben. Zo zorg je ervoor dat een foodtruck zal worden ingehuurd die aan een ieder op het feestje wat te bieden zal hebben. Het is immers de bedoeling dat het een zorgeloos huwelijksfeestje wordt en je er helemaal geen omkijken meer naar zal hebben over het cateringgedeelte.

Wat als ik zelf iets wil laten klaarmaken?

Wie het huwelijk een extra tintje wilt geven zal graag ook wat eigen gerechten willen laten proeven en worden die vaak bereidt door vrienden of familie. Dit maakt het huwelijksfeestje weer wat leuker en kan een ieder ook eens proeven van de culinaire hoogstandjes klaargemaakt door die groep vrijwilligers. Door een foodtruck te huren zonder personeel kan alles zonder moeite voortgang vinden en zijn er versies te vinden met compleet ingerichte keukens waarin je bijvoorbeeld een friteuse vindt en een magnetron. De meeste gerechten kunnen die in een foodtruck worden bereidt.Een huwelijksfeestje moet nu eenmaal van alles het beste te bieden hebben en vormen de hapjes, gerechten en drankjes daar misschien wel het belangrijkste deel van. Een foodtruck kan op elke locatie ingezet worden en is er voor elk thema dat voor het huwelijk uitgekozedn wordt wel een passende te vinden. Het gemak waarmee de gasten zelf naar zo een truck kunnen lopen en als ontmoetingspunt kunnen gebruiken draagt zeker ook bij aan een aparte sfeer. Wie het helemaal over een aparte boeg wilt gooien kan ook een foodtruck huren zonder personeel en alle hapjes laten bereiden door familie of vrienden. Naar wens kunnen er additionele benodigheden mee worden gehuurd zoals een aparte popcornmachine of verras je jong en oud met een ice cream car. Categories:

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's