JouwTrouwauto blog

Interview met Mattheo van der Molen van Klassiekrijden.nl

Interview met Mattheo van der Molen van Klassiekrijden.nlhttp://www.jouwtrouwauto.nl/wp-content/uploads/2015/05/BMW-Z4.jpg

De komende periode geven wij het woord aan eigenaren van prachtige trouwauto’s. Vandaag het verhaal van Mattheo van der Molen, van Klassiekrijden.nl, over zijn BMW Z4 Roadster. “Een Z4 zoals er maar weinig zijn“, aldus Mattheo. “Meest kenmerkend is de achterzijde met prachtige achterlichten! In combinatie met de midden-grijze kleur is de uitvoering slechts korte tijd leverbaar geweest.

Vertel eens wat over Klassiekrijden.nl

klassiekrijden.nl

Klassiekrijden is ontstaan uit een hobby van twee broers voor klassiekers en oldtimers. Van kinds af aan zijn wij opgegroeid in en rondom oude auto’s. Vanuit die achtergrond hebben we oog ontwikkeld voor echte mooie en kwalitatief goede auto’s. En zijn wij echte liefhebbers geworden. Dat zie je terug in ons wagenpark en de manier waarop wij als gepassioneerde mensen omgaan met de verzorging van onze wagens. Na elke rit de auto netjes schoonmaken en we bereiden ons en de auto altijd tip-top voor op nieuwe ritjes.

Vertel eens wat over de BMW Z4

Deze Z4 roadster ’06 2.0, in een opvallende Sterling-grau kleur, stamt uit de eerste editie na de facelift van 2006, die zeker geslaagd is te noemen. Want, met de introductie van de Z4 in 2003 bracht BMW een opzienbarend model op de weg naar een schets van Chris Bangle, ook verantwoordelijk voor de nog meer uitgesproken 7-serie. De eerste editie Z4 kenmerkte zich door rare lijnen en plooien, welke in dit model keurig zijn ‘gladgestreken’. Daarnaast is ook het rijcomfort sterk verbetert, iets wat zich gelukkig niet heeft vertaald in een minder sportief karakter.

Hoe ben je in het bezit gekomen van de BMW Z4?

Na een lange zoektocht hebben we dit model van een liefhebber kunnen overnemen. De BMW Z4 hebben we puur met het oog op eigen gebruik aangeschaft voor de mooie zomerdagen en prachtige nazomeravonden. En dat kan al snel met deze auto!

BMW Z4 Roadster huren

Wat maakt de BMW Z4 bijzonder?

Onze Z4 is er eentje zoals er maar weinig zijn. Het is vooral de uitvoering die dit model bijzonder maakt, namelijk net na de eerste facelift. Als je goed kijkt heeft dit model net weer wat meer hoekige lijnen terug ten opzichte van het eerste model Z4. Meest kenmerkend is de achterzijde met prachtige achterlichten! In combinatie met de midden-grijze kleur is de uitvoering slechts korte tijd leverbaar geweest! Dat is nu typisch een reden waarom wij juist dit model hebben aangeschaft.

Wat is de leukste / onvergetelijke situatie met de BMW Z4 op een bruiloft?

We hebben in 2014 een bruidspaar mogen bedienen met de BMW Z4 in combinatie met een heuse marechaussee-escorte van zes motoragenten! Dat was stoer, bijzonder en indrukwekkend!

Waarom moet het a.s. bruidspaar de BMW Z4 juist bij jullie huren? Waar onderscheiden jullie je in?

Klassiekrijden is een bedrijf waar het vooral draait om persoonlijke aandacht. Omdat het onze eigen auto’s zijn, waar wij super zuinig mee omspringen, zien we dat ook graag terug bij onze klanten. Dit is een reden om altijd een persoonlijke kennismaking, inclusief proefrit, vooraf te plannen. Daarbij kijken wij niet op een uurtje meer of minder werk, het is juist belangrijk voor ons. En dat wordt gewaardeerd! Daarnaast is echte service onze belangrijkste pijler: meedenken in het halen en/of brengen van de auto, het verwisselen van auto’s en het meedenken in handige tijdstippen.

Heb je tips voor de bruiloft van het a.s. bruidspaar?

Kies een auto die bij je past, en gebruik de mogelijkheid om een proefrit te maken.We zien mensen vaak twijfelen over de autokeuze omdat ze een auto leuk vinden, maar bijvoorbeeld alleen op uiterlijke kenmerken. Neem bijvoorbeeld een vriend of vriendin mee die jullie goed kent en kan inschatten of een auto een goede bijdrage levert aan jullie dag of juist het tegenovergestelde bereikt.

BMW Z4 HUREN  

Categories: ,

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's