JouwTrouwauto blog

Motor op trouwdag

Verschillende bedrijven bieden hun diensten aan om een auto te kunnen huren. Zo kun je ook voor jouw trouwdag een speciale auto huren. Er zijn verschillende bedrijven die deze service aanbieden, waardoor klanten veel keus hebben. Je kunt kiezen uit mooie klassieke auto’s en stoere sportauto’s. Zo komt een ieder aan zijn trekken. Om je trouwdag extra speciaal te maken kun je dus een trouwauto huren. Bij sommige bedrijven kun je ze huren voor een paar uren en weer bij anderen voor een hele dag. Ook kun je zelf rijden of met een begeleider. Er zijn verschillende bedrijven die deze dienst aanbieden en zij beschikken over verschillende auto’s. Maar wat dacht je van een motor als je trouwauto?

Trouwen met een motor

Een trouwauto maakt net als elk ander voertuig deel uit van het verkeer. Daarom is het handig als je vraagt naar achtergrondinformatie van de auto. Is het een nieuwe auto die rechtstreeks is gekocht vanuit de fabriek of is het overgekocht van iemand anders? Sommige bedrijven kopen namelijk oude modellen auto’s op en proberen deze weer op te knappen. Op zich is er daarmee niks aan de hand. De bedrijven zorgen ervoor dat de auto’s technisch worden nagekeken en dat alles in orde is voordat het de garage verlaat. Denk hierbij aan de banden, de remmen en ook de motor. Vraag ook of de papieren van de auto in orde zijn en of de auto  ook is gekeurd en verzekerd. Om achter al deze informatie te komen kun je ook een kentekencheck doen. Zo kom je veel meer te weten over de auto.

Niet veel mensen doen het, trouwen met een motor op hun trouwdag. De dagwaarde van een motor kun je zelf berekenen op Motordagwaarde.nl.Motorrijden op de bruiloft is al heel aprt, maar op je eigen motor rijden trekt pas echt bekijks. Mooi gewassen en speciaal versierd voor je bruiloft. Gelukkig zijn er ook speciale versieringen te vinden voor verschillende voertuigen. Ook je motor kan speciaal worden versierd voor de grote dag. Strikjes aan het stuur, bloemen aan het frame of zelfs blikjes aan de achterkant. Is je eigen motor niet zo geschikt voor een bruiloft? Je kunt altijd mooie oldtimers huren of een motor met zijspan. Dat voegt een beetje extra sfeer en nostalgie toe aan jouw trouwdag. Ook krijg je de kans om een motor te rijden die je elke dag tegenkomt. Hiermee heb je een unieke huwelijk, een heel bijzonder moment voor jullie. Het huren van een  motor kan ook een leuk fotomoment zijn: iedereen mag erop zitten en poseren voor een bijzondere herinnering aan jullie leuke bruiloft.

Categories:

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's