JouwTrouwauto blog

Plannen voor 2020

Met de kerstdagen net achter de rug en 2020 voor de deur kijken we graag met jullie vooruit naar onze plannen voor 2020. Zoals in de mail besproken, was 2019 een top jaar voor ons. Voornamelijk op het gebied van Marketing, wij hebben 25% meer bezoekers weten te trekken.

Voor 2020 hebben wij het volgende gepland staan:

Actiever op social media

We hebben social media accounts, maar tot op heden waren we daar nooit erg actief mee. In 2020 gaan wij van start met een remarketing campagne op Facebook. Dit betekend dat bezoekers die op de website geweest zijn, vervolgens onze advertenties ook op Facebook te zien krijgen. Op deze manier hopen we dat de bezoekers die wel op onze websites zijn geweest, maar geen offerte hebben opgevraagd als nog een offerte zullen op vragen.

Daarnaast gaan wij verder inzetten op social media om hier ook dagelijks meer bezoekers uit te trekken. Dit zou ook weer leiden tot meer offerte aanvragen voor alle verhuurders op het platform.

Zuster websites

Jouwtrouwauto.nl is de website voor koppels die een auto willen huren voor de mooiste dag van hun leven. Vorig jaar zijn we van start gegaan met een aantal zuster websites om ons bereik te vergroten. Voor 2020 gaan we meer focus op deze websites leggen om zo  verschillende doelgroepen te kunnen aanspreken. Zo zal in kwartaal 1 onze website specifiek voor oldtimers en onze website specifiek voor luxe auto’s live gaan. (hier zal je een update over ontvangen!)

Samenwerkingen binnen de trouwbranche

Achter de schermen zijn we bezig met verschillende samenwerkingen binnen de trouwbranche. Op dit moment kunnen we daar nog niet teveel over zeggen, maar in de loop van het jaar zullen we hier meer informatie over geven. Wat we wel kunnen zeggen is dat deze samenwerkingen goed voor onze branding zullen zijn en uiteindelijk ook meer bezoekers oplevert.

Daarnaast blijven we natuurlijk net als alle voorgaande jaren aan onze website werken om zowel de bezoeker als de adverteerder met elkaar in contact te brengen voor een onvergetelijke dag! Heb jij nog tips en of opmerkingen? Neem dan contact met ons op, we bespreken graag ideeën.

Categories:

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's