JouwTrouwauto blog

Interview met Rob van PassionWithoutLimits

Interview met Rob van PassionWithoutLimitshttp://www.jouwtrouwauto.nl/wp-content/uploads/2015/05/Audi-RS5-trouwauto-huren1.jpghttp://www.jouwtrouwauto.nl/wp-content/uploads/2015/05/Audi-RS5-trouwauto-huren1.jpg

De komende periode geven wij het woord aan eigenaren van prachtige trouwauto’s. Vandaag het verhaal van Rob, van PassionWithoutLimits, over zijn Audi RS5. “Een Audi RS5 is nergens anders te huur dan bij ons en deze auto is vele malen exclusiever dan een standaard Audi A5“, aldus Rob. “Bij ons mag de bruidegom geheel zelfstandig rijden; er zal niemand van ons meerijden of erachter aan rijden.

Vertel eens wat over PassionWithoutLimits

Zwart is het nieuwe wit. PassionWithoutLimits is in business om bruidsparen te voorzien van een bijzonder exclusieve, moderne en sportieve trouwauto uit het topsegment van Aston Martin, Maserati en Audi. PassionWithoutLimits doet geen enkele concessie op het gebied van exclusiviteit; slechts het beste is goed genoeg.

PassionWithoutLimits

Bij PassionWithoutLimits vind je geen twintig jaar oude Ferrari of Porsche, doch stijlvolle bolides zoals een oogstrelend mooie Aston Martin DBS (de Bond auto bekend uit Casino Royale en Quantum of Solace) en Maserati Quattroporte Sport GTS, een extravagante Audi TTS Cabrio alsmede een stijlvolle Audi RS5 Coupé. Een wagenpark dat meer is dan slechts een verzameling auto’s; het zijn stuk voor stuk kunstwerken waarbij oogstrelende schoonheid wordt gecombineerd met compromisloze kracht.

PassionWithoutLimits speelt in op de trend dat veel jongeren van tegenwoordig geen genoegen meer nemen met het standaard plaatje van een huwelijk met witte oldtimer, en zich graag willen onderscheiden van de massa. Het mag allemaal wat moderner, sportiever en exclusiever. Daarnaast willen veel jongeren niet rondgereden worden door een chauffeur, maar zèlf rijden. Welke aanstaande bruidegom wil nou niet zijn verloofde zelf gaan ophalen in een zwarte Aston Martin DBS, geheel in Bond stijl.

Vertel eens wat over de Audi RS5

Voor veel mensen is een coupé de mooiste vorm voor een auto; een aflopende daklijn en twee lange deuren. Juist voor een bruiloft is dit een bijzonder stijlvolle en moderne trouwauto om te huren.

De Audi A5 werd niet voor niets door ontwerper Walter de Silva als één van zijn beste ontwerpen genoemd. Neem het mooiste design, geef de auto een sportievere uitstraling en voorzie hem van de sterkste motor die Audi levert voor dit model (maar liefst 450 pk!), en het resultaat is een onweerstaanbare combinatie.

De Audi RS5 beschikt over een aparte sportstand, waardoor de auto transformeert in een bloedsnelle sportwagen. De Audi RS5 reageert dan opeens nog veel feller op het gas, het stuur voelt zwaarder aan, en er gaan een paar kleppen open in de uitlaat voor een zeer bruut geluid.

Audi RS5 huren

Hoe ben je in het bezit gekomen van de Audi RS5?

Ik heb een aantal jaar een Audi S5 gereden, en dit is altijd onze meest populaire trouwauto geweest. Vandaar dat ik vorig jaar heb besloten om de Audi S5 in te ruilen voor een Audi RS5, de overtreffende trap.

Waarom moet het a.s. bruidspaar de Audi RS5 juist bij jou huren?

Een Audi RS5 is nergens anders te huur, en deze auto is vele malen exclusiever dan een standaard Audi A5. Uit ervaring weten wij ook dat geen enkele Audi dealer een dergelijke exclusieve auto gaat meegeven voor een dagje.

Bij ons mag de bruidegom geheel zelfstandig rijden; er zal niemand van ons meerijden of erachter aan rijden. Het is uiteraard ook niet prettig als er op jouw bruiloft de hele dag een onbekende persoon in de buurt is.

Waar onderscheid jij je in?

PassionWithoutLimits onderscheidt zich van andere trouwauto verhuurbedrijven met name door de volgende aspecten:

  • Verhuur van bijzonder exclusieve sportauto’s, allen zwart, de kleur die exclusiviteit en elegantie uitstraalt (zwart is het nieuwe wit!). Van de Aston Martin DBS zijn er bijvoorbeeld slechts 23 in Nederland (bron: Aston Martin owners club), met een nieuwprijs van 350.000 Euro, en deze auto wordt verder ook niet verhuurd;
  • Er mag zelf gereden worden; er is geen chauffeur en wij rijden er ook niet de hele dag achteraan;
  • De auto wordt altijd gebracht en weer opgehaald op locaties en tijdstippen die het bruidspaar wenst, zodat het bruidspaar een hoop rompslomp blijft bespaard. Daarnaast wordt de auto hierdoor altijd schoon en met een volle tank afgeleverd. De auto hoeft aan het eind van de dag ook niet meer volgetankt te worden;
  • Laagste prijs garantie; PassionWithoutLimits garandeert dat het bruidspaar bij ons altijd de laagste prijs betaalt. Indien het bruidspaar een vergelijkbare auto vindt voor een lagere all-in prijs, dan bieden wij nog eens 10% korting op de totaalprijs van de andere aanbieder;
  • Als extra service kan PassionWithoutLimits kentekenplaten leveren met daarop de trouwdatum.

Heb je tips voor de bruiloft van het a.s. bruidspaar?

De beelden die om verzekeringstechnische redenen door de dashcam worden geregistreerd kunnen wij indien gewenst achteraf ter beschikking stellen aan het bruidspaar. Naast het feit dat het erg leuk is om alle huwelijksritten nog eens terug te kunnen zien, zullen ook de gesprekken die samen in de auto werden gevoerd voor altijd zijn vastgelegd. Dit zijn juist vaak die speciale momenten gedurende de huwelijksdag dat het bruidspaar even alleen kan zijn, zowel ‘s ochtends na de eerste ontmoeting als later op de dag nadat het ja-woord is uitgesproken.

AUDI RS5 HUREN  

Categories:

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's