JouwTrouwauto blog

Rouwauto als trouwvervoer? 2 redenen waarom dat ook kan!

Op jullie huwelijksdag wil je natuurlijk in stijl aankomen bij de kerk of feestzaal en wat is beter dan een hele opvallende trouwauto. Behalve dat je er een heleboel plezier aan zult hebben, zorgt het ook voor de perfecte entree en hebben je gasten zeker iets om over na te praten! Opties voor een unieke trouwauto zijn er te over, maar wat dacht je van een lijkwagen?

Het lijkt misschien te gek voor woorden en misschien zelfs absurd, maar toch is het een optie waarover je moet nadenken, vooral als je anders dan de rest wilt zijn. Natuurlijk bedoelen we niet dat je een echte lijkwagen moet inhuren. Kijk eerder naar iets dat erg veel lijkt op een rouwauto of een tot normale auto omgebouwde lijkwagen. Waarom je dat zou moeten doen, vertellen we hier.

Goed voor het budget

Een huwelijk kost behoorlijk wat en natuurlijk ga je daar goed voor sparen, maar als de mogelijkheid er is om de kosten te drukken, waarom niet? Dit kan ook als je voor deze te gekke trouwauto gaat. Wat we zien in de praktijk, is dat je soortgelijke auto’s vaak ongebruikt in de garage van iemand kan vinden en tegen een schijntje kan kopen of huren. Met een beetje creativiteit knap je de auto zelf op en pas je hem helemaal aan, aan het thema van jullie huwelijk. Een ander voordeel hieraan is, dat zulke auto’s iets weghebben van een oldtimer, waardoor je feestje een rustiek tintje krijgt. Mooi meegenomen dus. Je bespaart niet alleen op huurkosten maar hebt ook heel veel plezier, als jullie besluiten de auto samen op te knappen. Kijk ook even bij familie en vrienden rond, wie weet staat er ergens zo een auto en kun je hem zelfs gratis overnemen.

Onvergetelijke entrée

De meeste van je gasten weten waarschijnlijk niet waarmee jullie naar de kerk of feestzaal komen. Dat zal dus voor enkele schokkende en hilarische momenten zorgen, als ze een versierde en als een lijkwagen uitziende auto zien aankomen. Maak het nog gekker met enkele grappige teksten, als “Tot de dood ons scheidt”. Met zo’n trouwauto geven we je de zekerheid dat jullie huwelijk jaren daarna nog herinnert zal worden!

Tot slot

Natuurlijk is het niet de bedoeling de gevoelens van een ander te pijnigen, want net als de blijdschap van een huwelijk, hoort het verdriet van de dood er ook bij. Maar zoals je ziet heeft een op een rouwauto lijkende trouwauto best wel voordelen. Twijfel je nog steeds en vraag je je af of je wellicht niet de eerste zal zijn? Dan moeten we je teleurstellen, want deze opvallende auto heeft al eerder voor trouwauto gereden in Engeland!

Categories:

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's