JouwTrouwauto blog

Van de trouwauto tot de jurk: bruiloft in het teken van de Volkswagen Golf GTI

Het verliefde stelletje Agnes en AJ Miragliotta heeft een bijzondere passie. Ze zijn namelijk dol op de Volkswagen Golf GTI. Sterker nog, hun liefde voor deze auto bracht hen samen. Onlangs besloten ze in het huwelijksbootje te stappen. Ze organiseerden echter niet zomaar een bruiloft. Alles stond namelijk in het teken van de Volkswagen Golf GTI!

Alles in het teken van GTI

Het liefdessprookje van Agnes en AJ begon op het moment dat ze allebei GTI achterlichten wilden kopen. Van het een kwam het ander, en op een gegeven moment besloten ze hun liefde te bezegelen met een heus GTI huwelijk. Van de trouwjurk tot het trouwpak, de bruidstaart en de kleding van de getuigen: alles stond in het teken van de Volkswagen Golf. Een bijzonder gezicht!

vw_golf_gti_vii_-_frontansicht_22-_august_2013_munster

Ruitjesmotief

De Volkswagen Golf GTI heeft een wereldberoemd ruitjesmotief. Zodoende kwam je werkelijk overal tijdens de bruiloft ruitjes tegen. Zelfs de trouwring en trouwauto! Het verliefde stel trouwde namelijk in een Golf GTI Mk5 en een Mk6 die ‘TurboTurt’ wordt genoemd. AJ en Agnes zien beide auto’s namelijk als hun ‘kinderen’. Als dat niet bijzonder is!

Categories:

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's