BMW I8

v.a. €490 per dagdeel

De BMW I8 is de ideale sportieve auto om te huren. Een snelle, exclusieve en luxe sportwagen. Een auto met alle uitstraling en de nodige comfort. Met een maximum snelheid van zelfs 250 km per uur is het de droomauto voor velen.


Offerte aanvragenchevron_right
done

Gratis offerte op maat

done

Haal/breng service mogelijk

done

Te huur in heel Nederland

done

Zelf rijden

BMW I8 huren?

Voor slechts EUR 799,- per dag + nacht te huur, prachtige, zuinige en razendsnelle witte BMW I8. Dit is de futuristische hybride trekpleister van BMW en deze auto is echt voorzien van alle denkbare luxe! Met zijn vleugeldeuren maak je daarnaast bij elke gelegenheid veel indruk! 150 km vrij en daarna slechts EUR 1,50 extra per km. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze BMW om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!

Deze supercar van BMW heeft eigenlijk maar één opdracht: de show stelen! Geniet van de aandacht als u hem meeneemt en zorg dat niemand jullie bruiloft vergeet! De BMW i8 combineert een 1.5 liter 3-cilinder benzine motor met krachtige elektromotoren om zo op een gezamenlijk vermogen van 375 pk uit te komen. Van 0-100 km/u in 4,4 seconden! Maar haal deze BMW uit sportmodus en schakel over naar de comfortmodus en deze hybride asfaltvreter laat ook zien dat hij in de praktijk 7,5 l/100 km kan rijden. Een prestatie die veel minder sportieve hybride auto’s vaak niet halen! De auto is uitgevoerd in deep pearl white en de auto staat op 20 inch zwarte velgen. Onze BMW is voorzien van een uniek donkerbruin lederen interieur met blauwe accenten zoals de gordels en interieur verlichting. De BMW I8 is natuurlijk van alle luxe voorzien, denk aan camera’s voor en achter en een Harman en Kardon geluidssysteem.

Meerijden in deze auto is al een ervaring op zich, maar hoe zou het zijn om heel de dag het stuur zelf in handen te hebben? Bij ons is dat mogelijk want wij verhuren de I8 zonder chauffeur! Er kan dus de gehele dag zelfstandig worden gereden! Enige voorwaarde is dat je minimaal 1 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Eventueel is een breng en haalservice mogelijk.

Chauffeur:

Zelf rijden of met chauffeur

Stijl:

Modern, Sportief, Supercar

Provincie:

Zuid-Holland

Model:

BMW I8

Kleur:

Wit

Prijzen en opties

  • €799,- per dag + nacht
  • €490,- per dagdeel
  • Verplichte verzekering €75,-.
  • Exclusief brandstof

Misschien ook interessant:

« Terug naar alle   Modern   trouwauto’s

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's