Tesla Model 3 wit

v.a. €222 per dag

Gefeliciteerd met jullie aanstaande bruiloft of gala! Voor een onvergetelijke en stijlvolle dag bieden wij de Tesla Model 3 in het wit aan als trouwauto of gala-auto.


Offerte aanvragenchevron_right
done

Gratis offerte op maat

done

Ook in België mogelijk

done

Te huur in heel Nederland

Tesla Model 3 huren?

Gefeliciteerd met jullie aanstaande bruiloft of gala! Voor een onvergetelijke en stijlvolle dag bieden wij de Tesla Model 3 in het wit aan als trouwauto of gala-auto.

De Tesla Model 3 is een moderne en sportieve auto met een elegante uitstraling. Jullie zullen zeker de show stelen als jullie aankomen in deze topklasse auto.

Onze topservice zorgt ervoor dat jullie op jullie speciale dag volledig ontzorgd worden. Wij zorgen ervoor dat onze nette chauffeur met de auto op locatie is, zodat jullie je volledig kunnen concentreren op het genieten van de dag.

Onze Tesla Model 3 MET chauffeur is beschikbaar voor verhuur in heel Nederland en België. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een reservering te maken. Wij staan klaar om jullie te helpen bij het beleven van een onvergetelijke dag!

Chauffeur:

Met chauffeur

Stijl:

Luxe, Modern

Provincie:

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Model:

Tesla Model 3

Kleur:

Wit

Prijzen en opties:

  • €222 incl. BTW per dag ALL-in prijs (maximaal 5 uurtjes op locatie).
  • Deze all-in prijs is inclusief 150 vrije kms, berekend van standplaats tot standplaat (Nuth).
  • Wij rekenen bij meer kms € 0,45 per km extra.
  • Geen borg, geen eigen risico, wel altijd MET chauffeur.
  • Een boeket (met kleurkeuze) voor op de motorkap van de Tesla is mogelijk (meerprijs €100 euro). Dit wordt ter plekke met een zuignap op de motorkap bevestigd en dit boeket mag na de bruiloft worden gehouden.
  • De tijd/dag mag zelf naar wens ingevuld worden, dit kan zijn een fotoshoot met de auto, een stukje rijden om de Tesla belevenis te ervaren (max. 4 personen kunnen mee) etc.

Misschien ook interessant:

« Terug naar alle   Luxe   trouwauto’s

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's