Volkswagen bus T1 lichtblauw

v.a. €350 per dagdeel

Op zoek naar de perfecte trouwauto voor jouw mooiste dag? Die heb je bij deze gevonden! Deze oldtimer trekt overal de aandacht en maakt jullie als bruidspaar nog meer stralen. Maak je dag onvergetelijk met deze originele VW T1 uit 1960


Offerte aanvragenchevron_right
done

Gratis offerte op maat

done

Haal/breng service mogelijk

Volkswagen T1 bus lichtblauw huren

Op zoek naar de perfecte trouwauto voor jouw mooiste dag? Die heb je bij deze gevonden! Deze oldtimer trekt overal de aandacht en maakt jullie als bruidspaar nog meer stralen. Maak je dag onvergetelijk met deze originele VW T1 uit 1960! Deze schitterende bruidsauto is te huur voor allerlei doeleinden, maar leent zich uitermate geschikt voor een trouwdag met een prachtige fotoshoot. De klassieke trouwauto met safariramen en dakrek is voorzien van een originele 1200 CC motor, (kleur) two-tone babyblauw met ivoorwit en pijlenpinkers. Indien gewenst kan de bus versierd worden met bijvoorbeeld ballonnen en slingers. Vraag vrijblijvend een offerte aan om deze VW T1 oldtimer te huren voor uw trouwvervoer, gala en andere feestgelegenheden!

Deze trouwauto is beschikbaar van mei t/m september in Haarlem en omstreken (een straal van +/- 40 km rondom Haarlem).

Chauffeur:

Met chauffeur

Stijl:

Oldtimer, Trouwbus

Provincie:

Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Model:

Volkswagen T1

Kleur:

Blauw

Prijzen en opties

  • Prijzen altijd incl. btw
  • ca. €375 voor een dagdeel
  • Alleen inclusief chauffeur
  • Deze trouwauto is beschikbaar van mei t/m september in Haarlem en omstreken (een straal van +/- 40 km rondom Haarlem).

Misschien ook interessant:

« Terug naar alle   Oldtimer   trouwauto’s

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's