JouwTrouwauto blog

Trouwen? Dat doe je in Vegas. Ontdek de meest dure suites aan de strip van Vegas

Denk jij dat trouwen in Las Vegas alleen iets is voor in Hollywoodfilms? Nee, want eenieder kan namelijk gewoon trouwen in Las Vegas. Trouwen in Vegas wordt een onvergetelijk moment want je kunt namelijk trouwen in een van de dure suites in Vegas. Ben jij iemand die trouwen in het buitenland wel ziet zitten? Wil je een avontuurlijke bruiloft? Dan is een huwelijksvoltrekking in Las Vegas de perfecte bestemming. Trouwen in Nevada is ook nog eens snel en makkelijk. In deze stad vind je namelijk een overvloed van de wedding chapels, maar je kunt hier ook op andere manieren trouwen. Wil je een uniek huwelijk? Kies dan ervoor om te trouwen in een van de luxe suites. En kies zelfs wellicht voor een unieke trouwauto om rond te rijden in Vegas.

Trouwen in Las Vegas

In bijna iedere Hollywood film zie je ze wel: de wedding chapels. Ze zijn dan ook heel populair. Graceland Wedding Chapel is één van de oudste en populairste trouwkapellen. Naast de talloze little chapels op The Strip hebben ook veel hotels hun deuren openstaan voor bruidsparen. In deze hotels kun je ook trouwen, feesten en je huwelijksnacht doorbrengen. Het voordeel van trouwen in een hotel is dat je vaak een heel pakket krijgt. Dat betekent een geweldige bruiloft in een van de duurste hotels. Na je bruiloft kun je lekker overnachten in de luxe suites van Las Vegas.

Las Vegas is al heel lang een bestemming voor vrijgezellenfeesten, bruiloften en huwelijksreizen. Ook vind je er vaak een verscheidenheid aan specials, arrangementen en vieringen voor koppels die speciaal naar Vegas gaan om te trouwen. Met een nieuwe luxe trouwkapel langs de strip, trouwpakketten op iconische locaties, een zomerfestival van eten en entertainment is Las Vegas een bestemming voor vele bruiloftsfeesten. Een van de meest dure suites is de trouw chapel van Hotel Aria. Met plaats voor maximaal 60 gasten beschikt de 2750 vierkante meter grote kapel ook over een luxe foyer, een prachtige bruid kamer en een bruidegomkamer. Huwelijkspakketten beginnen bij slechts $1600 en omvatten fotografie, bloemen en limousinevervoer. Het Passion-pakket omvat een verblijf in een van Aria’s luxueuze Sky Suites, een diner voor twee in een steakhouse en een bruidstaart. Wil je trouwen in de zomer? Kies dan voor een trouwpakket bij The Quad Resort & Casino en Flamingo Las Vegas. Flamingo Las Vegas biedt paren een magische ceremonielocatie te midden van een waterspeeltuin. Hun special Midzomer Nuptials begint bij $1,225 en omvat een ceremonie in Chapel Falls of Paradise Falls, een bruidsboeket en boutonniere voor de bruidegom, muziek en fotografie. Na je huwelijk kun je lekker overnachten in een van de dure suites. Maak je huwelijk dus onvergetelijk met een van de dure suites aan de Strip van Las Vegas.

Dit artikel is geschreven op basis van een onderzoek.

Categories:

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's