Unieke ’63 Buick Wildcat

v.a. €400 per dagdeel

Unieke ’63 Buick Wildcat. Deze Amerikaanse Coupe van 6 meter!! is in bijzonder goede en frisse staat en zit nog strak in de eerste lak. Voorzien van wit lederen bekleding met bucket seats wordt u gereden in deze 325 pk sterke 3-traps Dynaflow automaat aangedreven 6.6ltr V8 afkomstig van de originele 401 cu.


Offerte aanvragenchevron_rightAanmelden experience dag
done

Gratis offerte op maat

done

Haal/breng service mogelijk

done

Te huur in heel Nederland

Unieke '63 Buick Wildcat huren

Unieke ’63 Buick Wildcat. Deze Amerikaanse Coupe van 6 meter!! is in bijzonder goede en frisse staat en zit nog strak in de eerste lak. Voorzien van wit lederen bekleding met bucket seats wordt u gereden in deze 325 pk sterke 3-traps Dynaflow automaat aangedreven 6.6ltr V8 afkomstig van de originele 401 cu. Nailhead. In 2020 is deze luid brullende muscle car geïmporteerd vanuit Washington, USA.

De Buick Wildcat uit 1963 is een absoluut uniek exemplaar. Niet enkel vanwege de optionele bucket seats, centre consol, de originele velgen en de kenmerkende drie ventilatiegaten op de voorste spatborden of de gestileerde kop van de wilde kat op de C-stijl maar vooral om dat er slechts 2 exemplaren van bekend zijn nog rond te rijden in Europa. Het prachtige geluid van de V8 is vanzelfsprekend al een genot en daar doen de zogenaamde Cherry Bombs nog een flinke schep in db. bovenop.

Chauffeur:

Met chauffeur

Stijl:

Amerikaans, Oldtimer

Provincie:

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Model:

BuickFord Mustang

Kleur:

Blauw

Prijzen en opties

  • €400 per dagdeel, max. 5 uur

Misschien ook interessant:

« Terug naar alle   Amerikaans   trouwauto’s

Aanmelden bezichtiging

Aanmelden bezichtiging

Jouw trouwauto eerst bekijken?

Geen probleem! Meld je nu aan voor de open avond. Kies voor een avond vol mooie trouwauto's naar jullie keuze. Ga voor oldtimers, moderne auto's of supercars.

Aanmelden bezichtiging chevron_right

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's

Oldtimer showroom bezoeken?

Aanmelden bezichtiging
  • doneRuim 50 klassieke trouwauto's
  • donePersoonlijke rondleiding
  • doneIn het midden van Nederland
  • doneErvaar zelf unieke beleving
MAAK EEN AFSPRAAKchevron_right