Ferrari 360 Modena Spider

v.a. €650 per dag

Een echte Ferrari als trouwauto? Dat kan! Deze ras Italiaan geeft absoluut een toegevoegde waarde aan jullie huwelijk. De exotische verschijning en de snerpende V8 motor zullen er zeker voor zorgen dat jullie in het middelpunt van de belangstelling staan.


Offerte aanvragenchevron_right
done

Gratis offerte op maat

done

Haal/breng service mogelijk

done

Te huur in heel Nederland

done

Zelf rijden

Ferrari 360 Modena Spider huren?

Een echte Ferrari 360 Modena Spider als trouwauto? Dat kan! Deze ras Italiaan geeft absoluut een toegevoegde waarde aan jullie huwelijk. De exotische verschijning en de snerpende V8 motor zullen er zeker voor zorgen dat jullie in het middelpunt van de belangstelling staan.

Het betreft een open cabriolet die binnen 20 seconden is te sluiten met een elektrische kap. Het smetteloze interieur is van zwart leer. Uiteraard is deze Ferrari uitgevoerd in “Corsa Rosso” oftewel: rood, de kleur van de liefde.

Je kunt zelf rijden met de bruid of bruidegom naast je. Makkelijk te bedienen via een handgeschakelde 6 versnellingsbak en geen flippers achter het stuur. We hanteren een all-in huurbedrag per verhuurde dag inclusief breng- en haalservice. We hopen jullie snel te mogen ontvangen voor een bezichtiging onder het genot van een kop koffie. Graag eerst contact opnemen met de verhuurder over beschikbaarheid. Doordat deze Ferrari een vrij extreme auto is, vragen wij wel als voorwaarde dat de bestuurder over minstens 5 jaar rijervaring beschikt.

Chauffeur:

Zelf rijden

Stijl:

Cabrio, Sportief

Provincie:

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Model:

Ferrari 360

Kleur:

Rood

Prijzen en opties

  • € 650 per dag
  • Geen extra kosten per kilometer
  • Zelf rijden
  • Inclusief breng-/ en haalservice

Misschien ook interessant:

« Terug naar alle   Cabrio   trouwauto’s

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's