Jaguar E type huren? | Trouwauto huren

Jaguar E type series 2 2+2

v.a. €0 per dagdeel

Heb je eer altijd al van gedroomd om zelf in een E-type te rijden? Dit is je kans! Ik geef de laagste prijs garantie van Nederland voor een E type. Een E-type rijdt zoals hij eruit ziet. E-type rijden is een unieke ervaring.


Offerte aanvragenchevron_rightAanmelden experience dag
done

Gratis offerte op maat

done

Haal/breng service mogelijk

done

Te huur in heel Nederland

done

Zelf rijden

Jaguar E type huren?

Deze E type is gerestaureerd. Dit is de enige 6 cilinder in Nederland. Een E-type rijdt zoals hij eruit ziet. E-type rijden is een unieke ervaring. De lage, sportieve maar comfortabele wegligging. De geur, het geluid en leren interieur maken de beleving compleet. Niet te vergelijken met een Amerikaanse of Europese auto uit dat tijdperk. Deze E-type heeft even veel vermogen als een V12 en rijdt en klinkt zeer sportief. Voor zijn leeftijd rijdt een E-type verrassend modern en comfortabel. In deze E-type passen ook langere heren en dames tot 1.95 m. Ook passen er 2 kinderen achterin. Geeft een van mijn concurrenten een lagere prijs op? Stuur die naar mij en ik ga er onder door! Alles is mogelijk van een lage prijs tot een alles inclusief prijs. Je kunt ook je budget aan mij door geven. Dan kijk ik wat jullie wensen zijn en wat ik voor die prijs kan bieden. Ik ben benieuwd waar ik jullie blij mee kan maken voor een mooie dag.

Chauffeur:

Zelf rijden of met chauffeur

Stijl:

Klassiek, Oldtimer

Provincie:

Zuid-Holland

Model:

Jaguar E Type

Kleur:

Rood

Prijzen en opties

  • Prijzen altijd incl. btw
  • 100 vrije kilometers (daarna 0,35 cent)
  • € 500,- borg & € 1000 eigen risico
  • Zelf rijden
  • Chauffeursdienst mogelijk
  • Breng en/of haalservice mogelijk

Misschien ook interessant:

« Terug naar alle   Klassiek   trouwauto’s

Aanmelden open dag

Aanmelden open dag

Jouw trouwauto eerst bekijken?

Geen probleem! Meld je nu aan voor de open avond. Kies voor een avond vol mooie trouwauto's naar jullie keuze. Ga voor oldtimers, moderne auto's of supercars.

Aanmelden open dag chevron_right

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's