Laura, de stoere Land Rover Defender -

Laura, de stoere Land Rover Defender

v.a. €325 per dag

Vandaag geen brave witte klassieker. Nee, je gaat op pad met een stoere Land Rover uit 1976! Deze voorloper van de Defender heeft 41 jaar lang dienst gedaan in Zweden, waar ie alle mogelijke klussen voor zijn kiezen kreeg.


Offerte aanvragenchevron_rightAanmelden experience dag
done

Gratis offerte op maat

done

Haal/breng service mogelijk

done

Te huur in heel Nederland

done

Zelf rijden

Land Rover Defender huren

Vandaag geen brave witte klassieker. Nee, je gaat op pad met een stoere Land Rover uit 1976! Deze voorloper van de Defender heeft 41 jaar lang dienst gedaan in Zweden, waar ie alle mogelijke klussen voor zijn kiezen kreeg. Dit prachtige groenblauwe model is een originele Safari-uitvoering, compleet met een verhoogd dak met raampje, wiel op de motorkap en werklicht aan de achterkant. De auto heet Laura en is stijlvol, stevig en stoer! Een Defender in hart en nieren.
Deze trouwauto is natuurlijk zelf te rijden, of als je wilt, met chauffeur. Wij kunnen ook het transport voor je verzorgen in heel Nederland en ver daarbuiten. Vraag gerust vrijblijvend een gerichte offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Chauffeur:

Zelf rijden of met chauffeur

Stijl:

Oldtimer, Sportief

Provincie:

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Model:

Land Rover

Kleur:

Blauw

  • Vanaf €325,- per dag

Misschien ook interessant:

« Terug naar alle   Oldtimer   trouwauto’s

Aanmelden open dag

Aanmelden open dag

Jouw trouwauto eerst bekijken?

Geen probleem! Meld je nu aan voor de open avond. Kies voor een avond vol mooie trouwauto's naar jullie keuze. Ga voor oldtimers, moderne auto's of supercars.

Aanmelden open dag chevron_right

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's