Tesla Model X wit

v.a. €295 per dag

De Tesla model X zorgt voor alles. Het maakt niet uit wat je wil de Tesla heeft het. Van een romantisch haardje tot aan Youtube en Netflix kijken en games spelen. Voor ieder wat wils.


Offerte aanvragenchevron_right
done

Gratis offerte op maat

done

Haal/breng service mogelijk

done

Te huur in heel Nederland

done

Zelf rijden

Tesla Model x huren wit

Een dagje in stijl? De paramoer wit Tesla model X is te huur voor verschillende gelegenheden. Je kan het zo gek maar niet bedenken maar denk aan een trouwerij, huwelijksaanzoek, zakelijk event of een videoclip. Deze exclusieve Tesla model X is het beste van het beste in zijn soort, sportief en van alle luxe voorzien en vanwege ze uiterlijk en de Falcon wing doors is het een echte eye catcher.

De Tesla model X zorgt voor alles. Het maakt niet uit wat je wil de Tesla heeft het. Van een romantisch haardje tot aan Youtube en Netflix kijken en games spelen. Voor ieder wat wils.

Bij Een dagje Tesla bieden wij verschillende mogelijkheden om een dagje in stijl te ervaren. Zo kan je bij ons voor een dagje de Tesla model X huren om te gaan touren of om iemand te verrassen. Toch liever een chauffeur voor een trouwerij? Ook dat kunnen wij regelen. Wij zijn bij Een dagje Tesla flexibel en bieden verschillende mogelijkheden aan om de Tesla model X P100D te ervaren.

Chauffeur:

Zelf rijden of met chauffeur

Stijl:

Luxe, Modern

Provincie:

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Model:

Tesla Tesla Model X

Kleur:

Wit

  • Prijs per dag (09:00 – 19:00 uur) € 295,- geen KM inbegrepen
  • Prijs per 24 uur € 439,- inclusief 100KM vrij
  • Chauffeur is mogelijk voor per uur voor € 75,- ex BTW

Filmpje van de Tesla

Misschien ook interessant:

« Terug naar alle   Luxe   trouwauto’s

Aanmelden bezichtiging

Aanmelden bezichtiging

Jouw trouwauto eerst bekijken?

Jullie trouwauto eerst bekijken? Geen probleem! Kom naar onze showroom en zie ruim 50 oldtimers, we zitten midden in Nederland. We hebben maandelijks open avonden maar een privé rondleiding is ook een optie.Let op: dit gaat alleen om de oldtimers van verhuurder We Love Oldtimers!

Aanmelden bezichtiging chevron_right

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's