JouwTrouwauto blog

Elektrische auto als trouwwagen huren

Staat de grote dag voor de deur? Kun je niet wachten om het jawoord te geven, maar moet er wel nog het een en ander geregeld worden? Een oogverblindende trouwjurk of een prachtig pak, de ideale locatie en natuurlijk de perfecte auto om mee naar het stadhuis gebracht te worden: er is veel te regelen voor een bruiloft.

Bij het kiezen van een trouwwagen, kan de keuze ook vallen om een elektrische auto te huren. Vooral als je graag voor een duurzame bruiloft gaat. En waarom ook niet? Ook op het gebied van elektrische auto’s zijn namelijk prachtige modellen te vinden. Daarmee rijden jullie helemaal in stijl naar je trouwlocatie.

Wat voor trouwauto gaat het worden?

Je hebt als je gaat zoeken naar een goede trouwauto heel wat keuze. Dat is ook niet gek, want iedereen heeft een geheel eigen stijl en smaak. Sommige mensen willen graag in een klassieker naar het stadhuis worden gebracht, terwijl anderen de voorkeur geven aan een dure sportwagen. Het soort auto verschilt dus flink per bruidspaar. Bovendien zijn er ook mensen die het liefst een limousine hebben. Een altijd nog populaire keuze.

Elektrisch ook een optie

Misschien heb jij er altijd al van gedroomd om in een bepaalde auto naar je huwelijk te worden gebracht. Maar het kan ook dat jij milieubewust bent en je huwelijk het liefst zo klimaatneutraal mogelijk viert. Dan is de keuze om een elektrische auto te huren als trouwwagen natuurlijk snel gemaakt. Ook hier zijn prachtige modellen in te vinden waarmee jij helemaal in stijl naar je huwelijk toe gaat.

Milieubewuste stellen

Jij en je partner zijn mensen die proberen zo milieuvriendelijk mogelijk te leven. Je let op wat je eet, je vliegt niet vier keer per jaar de wereld over en ook energie neem je duurzaam af. Als je dan ook je huwelijk helemaal klimaatneutraal wilt maken, is de trouwauto natuurlijk een van de eerste zaken waar kritisch naar wordt gekeken. Zo’n grote trouwauto of een echte klassieker is natuurlijk heel mooi, maar het is niet goed voor het milieu.

Gelukkig zijn er ook op het gebied van elektrische auto’s heel wat alternatieven waar jouw groene hart sneller van gaat kloppen. Neem bijvoorbeeld een Opel Ampera of een van de modellen van het populaire en prachtige merk Tesla. Dit zijn auto’s waarmee je aan kunt komen bij je huwelijk, maar waarbij je niet hoeft te schamen voor de enorme rookwolk die uit de uitlaat komt. Dus als jij na het overstappen energie uit duurzame bronnen ontvangt en ook de juiste duurzame trouwwagen wilt kiezen, is het goed om eens een kijkje te nemen bij de alternatieven die op dit gebied worden aangeboden. Je hoort op die manier bij een steeds groter wordende groep mensen die milieuvriendelijk gaan trouwen.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's