Porsche Huren | Grootste aanbod op Jouwtrouwauto

Porsche huren

De rijervaring die een auto biedt verschilt sterk per merk en model. Er zijn echter merken waar het niet nodig is om een introductie te hebben en valt Porsche zeker onder die categorie. De drempel voor de aanschaf is echter vrij hoog. Een Porsche huren voor een dag is een handig alternatief voor zo een dure aanschaf. Voor veel speciale gelegenheden kan zo een Porsche worden gebruikt om alles een extra tintje te geven.

Kies de stijl van jouw trouwauto

  • Klassiek 67 TROUWAUTOS Klassiek Nu bekijken
  • Modern 31 TROUWAUTOS Modern Nu bekijken
  • Sportief 50 TROUWAUTOS Sportief Nu bekijken
  • Cabrio 27 TROUWAUTOS Cabrio Nu bekijken
  • Limousine 2 TROUWAUTOS Limousine Nu bekijken
BEKIJK ALLE TROUWAUTO'S
Sorteer op:
Ga naar pagina:
Pagina :  1 van 1

Porsche 911

v.a. €450 per dag

Porsche 718 Boxster GTS

v.a. €650 per dagdeel

Porsche GT3 RS

v.a. €600 per dagdeel

Porsche 911S

v.a. €450 per dag

Porsche Speedster

v.a. €310 per dag

Porsche 356 cabriolet

v.a. €450 per dag

Porsche Targa 1979

v.a. €349 per dag

Je krijgt er gewoon rillingen van

Om eindelijk eens plaats te kunnen nemen in een Porsche zal voor velen als een droom lijken die eindelijk uitgekomen is. De werkelijkheid zal nooit teleurstellen en is alles aan zo een Porsche wel apart te noemen. Het uiterlijk heeft zijn gelijke niet en zet die trend zich voort in het interieur. Hier is er uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn de meeste componenten met de hand vervaardigd. Vakwerk dus en is dit maar het begin van alles die een Porsche te bieden heeft. Eenmaal achter het stuur heb je een goed overzicht op de imposante klokkenwinkel waarbij de snelheidsmeter zeker in het oog zal vallen. Daar let je wel even op de topsnelheid die de auto kan bereiken. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je er roekeloos mee door het verkeer heen zal scheuren, maar mag dat de pret niet onderdrukken.

Gun jezelf wel om de auto uit te testen

Een Porsche huren voor een dag is niet goedkoop en zal je dus wel waar voor je geld willen krijgen. Dat gebeurt ook omdat alle beschikbare huurauto’s in een topconditie verkeren. Indien je het toch op een klassieker wilt houden, is dat ook mogelijk omdat er ook daarvan voldoende modellen te vinden zijn. Zo een klassieke Porsche biedt de “oer” ervaring op waarbij je nog altijd het gevoel krijgt een ware strijd te voeren met niet alleen de auto, maar ook alles in het verkeer. Een prettige strijd wel te verstaan en mag je na zo een dag terugblikken op een ervaring die je niet gauw zal vergeten.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's