Citroeën Huren | Grootste aanbod op Jouwtrouwauto

Citroën huren

Franse automerken zijn helemaal geen onbekend verschijnsel op onze wegen en genieten zo ook bekendheid in de rest van de wereld. Dit heeft allemaal wel te maken met de degelijke uitvoering, de aparte vormgeving en zeker ook het roemrucht verleden. De Franse automerken zoals Citroën hebben hun oorsprong namelijk in de beginjaren van de auto industrie en zijn er door de jaren heen tal van modellen geproduceerd die als opmerkelijk omschreven kunnen worden. Denk maar aan de 2CV of de DS.

Kies de stijl van jouw trouwauto

  • Klassiek 67 TROUWAUTOS Klassiek Nu bekijken
  • Modern 31 TROUWAUTOS Modern Nu bekijken
  • Sportief 50 TROUWAUTOS Sportief Nu bekijken
  • Cabrio 27 TROUWAUTOS Cabrio Nu bekijken
  • Limousine 2 TROUWAUTOS Limousine Nu bekijken
BEKIJK ALLE TROUWAUTO'S
Sorteer op:
Ga naar pagina:
Pagina :  1 van 1

Citroën Traction Avant

v.a. €195 per dagdeel

Burton 2CV

v.a. €220 per dag

Citroen 2CV wit

v.a. €149 per dag

Citroen 2CV lavendel

v.a. €199 per dag

Het roemruchte verleden zet zich voort

Bij Citroen is men niet blijven steken in het verleden en is het merk alle ontwikkelingen op autogebied bijgebleven. Een moderne Citroen is dus voorzien van alle gemakken die je maar kunt bedenken. Ook met de veiligheid (actief als passief) zit het helemaal in orde. Voor het afleggen van grote afstanden is zo een Citroen dus ook geschikt. Wie van plan is om in de stad rond te rijden met de auto, kan ook voor een kleiner model kiezen. Er is wel aan alles gedacht bij het Franse merk en is het niet vreemd dat niet alleen de aanschaf, maar ook het huren ervan populair is. Daar doe je natuurlijk ook aan mee door een Citroen voor een dag te huren.

Met een Citroen komt het altijd wel goed

Omdat zo een auto geen onbekende verschijning is op de weg, zal het niet moeilijk zijn om ongemerkt door het verkeer heen te bewegen. Veel huurders vinden dat wel prettig en is het belangrijkste dat de auto hun brengt naar de gewenste bestemming(en). Omdat de Citroen praktisch ingesteld is, kom je in elke situatie met de auto doorheen. Zo is het rijden in de stad helemaal geen probleem en kan er altijd nog flink wat bagage mee. Het laatste is belangrijk wanneer je van plan bent om met het gezin op stap te gaan. Ook de aantrekkelijke huurtarieven spelen een grote rol bij het huren van een Citroen. Er zijn altijd duurdere modellen te verkrijgen en worden die voor speciale gelegenheden ingezet.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's