Volkswagen huren

Bij de oprichting van Volkswagen was de gedachtengang dat de geproduceerde auto’s ervoor moesten zorgen dat de doorsnee burger ook in staat moest zijn zo een auto aan te schaffen. De beroemde Kever zorgde inderdaad voor de mobilisatie van miljoenen over de hele wereld. Echter werd het modellen aanbod door de jaren heen flink uitgebreid. Dit kwam de klant zeker ten goede en omdat de keuzemogelijkheden toenamen en er zelfs in het luxe segment over een Volkswagen beschikt kon worden.

Sorteer op:
Ga naar pagina:
Pagina :  1 van 3

Volkswagen Kever Cabrio Triple White

Romantisch toeren met de kap open en het typische Kever geluid van de boxermotor. De Kever is voorzien van een kofferrek en je mag zelf kiezen uit een rieten mand of uit de diverse koffers die bij de stijl van jullie bruiloft passen.
v.a. €250 per dag
1 KM

Volkswagen Kever Cabriolet Type 1303

Een trouwauto huren is meestal een persoonlijke keuze. Om U optimaal van uw mooiste dag te laten genieten kunt U deze mooie Volkswagen kever cabriolet met het lichte interieur huren incl. chauffeur voor een onvergetelijke dag.De blauwe kever heeft een bijpassende blauwe kap en een licht interieur wat de trouwauto zeer chique maakt en de bekleding bij zonnig weer koel blijft.Tijdens de trouw-rit wordt de passagiersstoel in de voorste stand gezet, zodat er achterin een beenruimte is van circa. 0,5 meter (dus voor trouwjaponnen met hoepel of sleep geen probleem)
v.a. €245 per dagdeel
1 KM

Volkswagencamper Helderblauw

Onze lichtblauwe Volkswagen T2 bus is een echte eyecatcher! Zij is geschikt voor maximaal 8 personen en dus perfect om als trouwvervoer te gebruiken waarmee een spetterende entree is gegarandeerd!
v.a. €310 per dag
1 KM

Volkswagencamper Oranje

Deze originele zacht oranje Mr. Orange Volkswagencamper is een Westfalia type2 camperbus waarin niet alleen gereden kan worden, maar ook in kan worden overnacht. De camper is dus inzetbaar voor jullie huwelijksnacht! Ideaal voor een festival bruiloft.
v.a. €450 per dag
1 KM

Volkswagenbus Lichtblauw

Onze lichtblauwe Volkswagen T2 bus is een echte eyecatcher! Zij is geschikt voor maximaal 8 personen en dus perfect om als trouwvervoer te gebruiken waarmee een spetterende entree is gegarandeerd!
v.a. €310 per dag
1 KM

Volkswagenbus Zandkleur

Deze Volkswagenbus is een zandkleurige Volkswagen type2 bus. De bus is geschikt voor maximaal 8 personen. Dit maakt haar perfect als prachtig trouwvervoer waarmee een onvergetelijke entree kan worden gemaakt op jullie bruiloft.
v.a. €310 per dag
1 KM

Volkswagenbus Mintgroen

Onze mintgroene Volkswagen T2 bus is echt een schatje en mega populair door haar hippe kleur. Door haar zachte mintgroene kleur zal iedereen die het busje ziet (rijden) er vrolijk van worden.
v.a. €310 per dag
1 KM

Volkswagenbus Wit

Onze witte Miss White Volkswagen T2 bus is een echte parel! Zij is geschikt voor maximaal 7 personen en dus perfect om als trouwvervoer te gebruiken waarmee een spetterende entree is gegarandeerd! Jullie (bruids)kinderen, familie of getuigen kunnen meerijden.
v.a. €310 per dag
1 KM

Laat je niet door de naam misleiden

Wie naar absolute topmodellen zoekt op het gebied van luxe, maar ook kracht, zal dat bij Volkswagen zeker vinden. Het merk heeft zich ook in de top weten te werken en vindt je er de Toeareg of de Artheon. Deze nieuwe modellen doen een extra schep bovenop het rijcomfort die elke doorsnee Volkswagen al te bieden heeft. Ook de statige uitstraling speelt hierbij een rol evenals de keuze uit verschillende krachtige motoren. Omdat de auto’s zo een hoog aanzien hebben is de vraag ernaar groot. De luxe die zulke modellen te bieden hebben is geheel in lijn met wat verwacht mag worden van auto’s welke zich in het topsegment bevinden.

Soms is men echter gewoon op zoek naar iets klassiek

Met zo een boeiende historie is er zeker geen gebrek aan klassieke modellen en denken we bijvoorbeeld aan de Kever. Deze werd tientallen jaren geproduceerd en geniet wereldwijd nog steeds grote bekendheid. Wie graag in zo een Kever rond wilt rijden kan daarbij ook kiezen tussen verschillende varianten. Natuurlijk is het niet alleen de Kever die zich mag rekenen tot de klassieke modellen van Volkswagen. Zo zullen er ongetwijfeld veel liefhebbers zijn van de Golf en waren de eerste modellen al snelle rakkers in het verkeer. Wie op zoek is naar meer ruimte kan ook zo klassiek busje huren en staat het ook mooi bij evenementen om te dienen als blikvanger.

Kijk bij het huren van een Volkswagen dus naar de verschillende modellen die er aangeboden worden en durf daarbij ook te gaan voor een klassiek model. Ook voor praktische doeleinden (vervoer van goederen bijvoorbeeld) is er altijd een geschikt model te vinden.