Volkswagen huren

Bij de oprichting van Volkswagen was de gedachtengang dat de geproduceerde auto’s ervoor moesten zorgen dat de doorsnee burger ook in staat moest zijn zo een auto aan te schaffen. De beroemde Kever zorgde inderdaad voor de mobilisatie van miljoenen over de hele wereld. Echter werd het modellen aanbod door de jaren heen flink uitgebreid. Dit kwam de klant zeker ten goede en omdat de keuzemogelijkheden toenamen en er zelfs in het luxe segment over een Volkswagen beschikt kon worden.

Sorteer op:
Ga naar pagina:
Pagina :  1 van 2

Volkswagencamper Helderblauw

Onze lichtblauwe Volkswagen T2 bus is een echte eyecatcher! Zij is geschikt voor maximaal 8 personen en dus perfect om als trouwvervoer te gebruiken waarmee een spetterende entree is gegarandeerd!
v.a. €310 per dag
1 KM

Volkswagencamper Oranje

Deze originele zacht oranje Mr. Orange Volkswagencamper is een Westfalia type2 camperbus waarin niet alleen gereden kan worden, maar ook in kan worden overnacht. De camper is dus inzetbaar voor jullie huwelijksnacht! Ideaal voor een festival bruiloft.
v.a. €450 per dag
1 KM

Volkswagenbus Lichtblauw

Onze lichtblauwe Volkswagen T2 bus is een echte eyecatcher! Zij is geschikt voor maximaal 8 personen en dus perfect om als trouwvervoer te gebruiken waarmee een spetterende entree is gegarandeerd!
v.a. €310 per dag
1 KM

Volkswagenbus Zandkleur

Deze Volkswagenbus is een zandkleurige Volkswagen type2 bus. De bus is geschikt voor maximaal 8 personen. Dit maakt haar perfect als prachtig trouwvervoer waarmee een onvergetelijke entree kan worden gemaakt op jullie bruiloft.
v.a. €310 per dag
1 KM

Volkswagenbus Mintgroen

Onze mintgroene Volkswagen T2 bus is echt een schatje en mega populair door haar hippe kleur. Door haar zachte mintgroene kleur zal iedereen die het busje ziet (rijden) er vrolijk van worden.
v.a. €310 per dag
1 KM

Volkswagenbus Wit

Onze witte Miss White Volkswagen T2 bus is een echte parel! Zij is geschikt voor maximaal 7 personen en dus perfect om als trouwvervoer te gebruiken waarmee een spetterende entree is gegarandeerd! Jullie (bruids)kinderen, familie of getuigen kunnen meerijden.
v.a. €310 per dag
1 KM

Volkswagen Kever Hardtop Blauw

Deze stoere mat blauwe verlaagde Volkswagen Kever komt uit het bouwjaar 1972. Let op: deze Volkswagen Kever heeft geen cabriodak maar dat maakt hem zeker niet minder leuk! Hij zal stralen op jullie bruiloft en jullie veel bekijks bezorgen. Boven op het dak zit een stoer stalen rek bevestigs om een vintage koffer op vast te binden.
v.a. €159 per dag
1 KM

Volkswagen Kever Hardtop Zwart

Deze zwarte Black Beauty komt uit het bouwjaar 1966 en is een prachtige Volkswagen Kever. Let op: deze Volkswagen Kever heeft geen cabrio dak maar dat maakt haar zeker niet minder leuk! Ze zal stralen op jullie bruiloft en jullie een spetterende entree bezorgen!
v.a. €159 per dag
1 KM

Laat je niet door de naam misleiden

Wie naar absolute topmodellen zoekt op het gebied van luxe, maar ook kracht, zal dat bij Volkswagen zeker vinden. Het merk heeft zich ook in de top weten te werken en vindt je er de Toeareg of de Artheon. Deze nieuwe modellen doen een extra schep bovenop het rijcomfort die elke doorsnee Volkswagen al te bieden heeft. Ook de statige uitstraling speelt hierbij een rol evenals de keuze uit verschillende krachtige motoren. Omdat de auto’s zo een hoog aanzien hebben is de vraag ernaar groot. De luxe die zulke modellen te bieden hebben is geheel in lijn met wat verwacht mag worden van auto’s welke zich in het topsegment bevinden.

Soms is men echter gewoon op zoek naar iets klassiek

Met zo een boeiende historie is er zeker geen gebrek aan klassieke modellen en denken we bijvoorbeeld aan de Kever. Deze werd tientallen jaren geproduceerd en geniet wereldwijd nog steeds grote bekendheid. Wie graag in zo een Kever rond wilt rijden kan daarbij ook kiezen tussen verschillende varianten. Natuurlijk is het niet alleen de Kever die zich mag rekenen tot de klassieke modellen van Volkswagen. Zo zullen er ongetwijfeld veel liefhebbers zijn van de Golf en waren de eerste modellen al snelle rakkers in het verkeer. Wie op zoek is naar meer ruimte kan ook zo klassiek busje huren en staat het ook mooi bij evenementen om te dienen als blikvanger.

Kijk bij het huren van een Volkswagen dus naar de verschillende modellen die er aangeboden worden en durf daarbij ook te gaan voor een klassiek model. Ook voor praktische doeleinden (vervoer van goederen bijvoorbeeld) is er altijd een geschikt model te vinden.