Volkswagen Huren | Grootste aanbod op Jouwtrouwauto

Volkswagen huren

Bij de oprichting van Volkswagen was de gedachtengang dat de geproduceerde auto’s ervoor moesten zorgen dat de doorsnee burger ook in staat moest zijn zo een auto aan te schaffen. De beroemde Kever zorgde inderdaad voor de mobilisatie van miljoenen over de hele wereld. Echter werd het modellen aanbod door de jaren heen flink uitgebreid. Dit kwam de klant zeker ten goede en omdat de keuzemogelijkheden toenamen en er zelfs in het luxe segment over een Volkswagen beschikt kon worden.

Kies de stijl van jouw trouwauto

  • Klassiek 67 TROUWAUTOS Klassiek Nu bekijken
  • Modern 31 TROUWAUTOS Modern Nu bekijken
  • Sportief 50 TROUWAUTOS Sportief Nu bekijken
  • Cabrio 28 TROUWAUTOS Cabrio Nu bekijken
  • Limousine 2 TROUWAUTOS Limousine Nu bekijken
BEKIJK ALLE TROUWAUTO'S
Sorteer op:
Ga naar pagina:
Pagina :  1 van 2

Laat je niet door de naam misleiden

Wie naar absolute topmodellen zoekt op het gebied van luxe, maar ook kracht, zal dat bij Volkswagen zeker vinden. Het merk heeft zich ook in de top weten te werken en vindt je er de Toeareg of de Artheon. Deze nieuwe modellen doen een extra schep bovenop het rijcomfort die elke doorsnee Volkswagen al te bieden heeft. Ook de statige uitstraling speelt hierbij een rol evenals de keuze uit verschillende krachtige motoren. Omdat de auto’s zo een hoog aanzien hebben is de vraag ernaar groot. De luxe die zulke modellen te bieden hebben is geheel in lijn met wat verwacht mag worden van auto’s welke zich in het topsegment bevinden.

Soms is men echter gewoon op zoek naar iets klassiek

Met zo een boeiende historie is er zeker geen gebrek aan klassieke modellen en denken we bijvoorbeeld aan de Kever. Deze werd tientallen jaren geproduceerd en geniet wereldwijd nog steeds grote bekendheid. Wie graag in zo een Kever rond wilt rijden kan daarbij ook kiezen tussen verschillende varianten. Natuurlijk is het niet alleen de Kever die zich mag rekenen tot de klassieke modellen van Volkswagen. Zo zullen er ongetwijfeld veel liefhebbers zijn van de Golf en waren de eerste modellen al snelle rakkers in het verkeer. Wie op zoek is naar meer ruimte kan ook zo klassiek busje huren en staat het ook mooi bij evenementen om te dienen als blikvanger.Kijk bij het huren van een Volkswagen dus naar de verschillende modellen die er aangeboden worden en durf daarbij ook te gaan voor een klassiek model. Ook voor praktische doeleinden (vervoer van goederen bijvoorbeeld) is er altijd een geschikt model te vinden.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's