VWGolf 1 cabrio 1985

v.a. €100 per dagdeel

Deze fraaie VW Golf 1 cabrio uit 1985 is te huur voor trouwpartij of zomaar een dagje toeren. Met de TOP2000 aan boord stap je in een ware tijdcapsule. De eerste generatie Volkswagen Golf is met 6,8 miljoen verkochte exemplaren een doorslaand succes. De Golf 1, zeker de GTI variant en de cabrio, is inmiddels een gewilde youngtimer.


Offerte aanvragenchevron_right
done

Gratis offerte op maat

done

Haal/breng service mogelijk

done

Te huur in heel Nederland

done

Zelf rijden

VWGolf 1 cabrio 1985 huren

Deze fraaie VW Golf 1 cabrio uit 1985 is te huur voor trouwpartij of zomaar een dagje toeren. Met de TOP2000 aan boord stap je in een ware tijdcapsule. De eerste generatie Volkswagen Golf is met 6,8 miljoen verkochte exemplaren een doorslaand succes.

De Golf 1, zeker de GTI variant en de cabrio, is inmiddels een gewilde youngtimer. De cabrio uitvoering wordt door zijn rolbeugel boven de hoofdsteunen ook wel “het aardbeienmandje” genoemd. Met z’n 1800 cc. motor en rond 900 kg. komt ’t ie prima mee in het hedendaagse verkeer. Met een prima kachel is het vaak juist in voor- en naseizoen heerlijk vertoeven in deze fotogenieke cabrio. Voor het rijden met z’n tweeën beschikt de auto over een comfortabel windscherm. Ook heeft de VW Golf 1 cabrio een trekhaak om eventueel fietsen mee te nemen, een fietsendrager kan bijgeleverd worden.

Chauffeur:

Zelf rijden

Stijl:

Cabrio, Oldtimer

Provincie:

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Oost-Nederland, Overijssel, Utrecht

Model:

Volkswagen Golf

Kleur:

Wit

Prijzen en opties

  • Basistarieven: halve dag €100, hele dag €150, beide + €0,40/km.
  • Tweedaags trouwarrangement, relaxed en meest gekozen: van avond voor trouwdag 19.00 uur tot avond dag na trouwdag 19.00 uur: € 300 + €0,40/km.
  • Alle prijzen zijn all-in, dus incl. brandstof.
  • Haal-/ en brengservice en chauffeur mogelijk in overleg.
  • Zelf rijden (all-risk verzekerd incl. inzittendenverzekering).

Misschien ook interessant:

« Terug naar alle   Cabrio   trouwauto’s

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's