Porsche 911 GT3

v.a. €1,499 per dag

Verhuur is inclusief btw en 150 vrije km’s! Trouwauto kan de avond van te voren al opgehaald worden! Voor slechts EUR 1.499- per dag + nacht te huur, prachtige witte Porsche 911 GT3! 150 km vrij en daarna slechts EUR 2,00 extra per km. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze stoere mustang om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!


Offerte aanvragenchevron_right
done

Gratis offerte op maat

done

Haal/breng service mogelijk

done

Te huur in heel Nederland

done

Zelf rijden

Porsche 911 GT3 huren?

Voor slechts EUR 1.499- per dag + nacht te huur, prachtige witte Porsche GT3! 150 km vrij en daarna slechts EUR 2,00 extra per km. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze ultieme racewagen om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!

Deze Porsche GT3 kan eigenlijk zo het circuit op! Met zijn 3.8 liter boxermotor en de 475pk onder de motorkap sprint deze supercar in 3.4 seconde van 0 naar 100 km/h. Dit is een van de laatste auto’s van zijn soort met een hoogtoerig atmosferische motor en een verschrikkelijk snel schakelende PDK versnellingsbak. Iedere rit zorgt gegarandeerd voor kippenvel. Ondanks de supercar prestaties is deze auto ook nog eens zeer wendbaar en de stabiliteit in de bochten is fenomenaal te noemen! Dit komt omdat het prachtige motorblok achterin is geplaatst en er dus veel druk op de achterbanden ligt, en hierdoor is het stuurwiel licht en precies te bedienen.

Meerijden in deze auto is al een ervaring op zich, maar hoe zou het zijn om heel de dag het stuur zelf in handen te hebben? Bij ons is dat mogelijk want wij verhuren de Mustang zonder chauffeur! Enige voorwaarde is dat je minimaal 1 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Eventueel is een breng en haalservice mogelijk.

Uiteraard is een bezichtiging ook geen probleem. Dit kan in de avonduren en in de weekenden.

Bent u geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Chauffeur:

Zelf rijden of met chauffeur

Stijl:

Sportief, Supercar

Provincie:

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Model:

Porsche 911 GT3

Kleur:

Wit

Prijzen en opties

  • €1.499 per dag + nacht (inclusief btw!)
  • 150 km vrij, daarna 2,00 per extra km
  • Verplichte verzekering €100,-
  • Exclusief brandstof
  • Breng- en haalservice mogelijk in overleg
  • Zelf rijden

Misschien ook interessant:

« Terug naar alle   Sportief   trouwauto’s

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's