Ferrari huren

Ben je op zoek naar een snelle Ferrari? Op JouwTrouwAuto.nl vind je een compleet overzicht van de meest populaire ferari’s die te huren zijn voor een dag.Selecteer op stijl, merk, kleur en regio en kies vervolgens jullie perfecte trouwauto. Vraag gratis offertes op en kies vervolgens de auto waarin jullie de bruiloft willen vieren.

Waarom JouwTrouwAuto.nl?

  • Vrijblijvende offerte aanvragen
  • Eenvoudig trouwauto’s vergelijken
  • Ruime keuze uit diverse trouwauto’s
  • Onafhankelijke vergelijker
  • Vergelijken is besparen
BEKIJK ALLE FERRARI’S  

Ferrari VAN DE MAAND

Ferrari F12 Berlinetta

v.a. €1.499
Beste auto, beste motor/aandrijflijn, beste ontwerp; een greep uit de vele titels die de bloedstollende Ferrari F12 Berlinetta de afgelopen jaren op zijn naam schreef. De briljante kruising tussen grand touring en hardcore sportiviteit heeft de F12 veel moois gebracht. Dankzij volledig nieuwe V12-techniek schopte de Berlinetta het zelfs tot ‘snelste serieproductie Ferrari ooit’ in 2012.
De doorsnee burger kiest voor het dagelijks gebruik een praktische auto uit om zich van A naar B te kunnen verplaatsen en wordt de keuze gemaakt op basis van het brandstofverbruik, beschikbare ruimte en het comfort die zo een auto te beiden heeft. Er zijn echter wel van die gelegenheden dat men wat extra uitpakt en op zoek zal gaan naar een auto die nou net weer een klasse apart is. Neem nou een huwelijk waarbij het gelukkig stel zich wel even wil laten verwennen door eindelijk eens in hun droomauto rond te kunnen rijden.

Een huwelijk is wel heel bijzonder

De voorbereidingen voor elk huwelijk beginnen echt wel maanden van tevoren en dient alles tot in de puntjes gepland te worden. Denk daarbij maar aan de locatie voor het huwelijk, de gastenlijst, de kleding en natuurlijk ook de huwelijksauto. Smaken verschillen daarbij weleens en kiest de ene voor een klassieker terwijl een ander stel juist zal kiezen voor een heuse sportauto. Zo een sportauto moet natuurlijk wel in een puike conditie verkeren en moet het ook mogelijk zijn die zelf te mogen besturen. Niet elke verhuurder laat dat namelijk toe en is het zelf rijden in zo een auto die de ervaring nou zo compleet maakt. Gelukkig zijn niet alle verhuurmaatschappijen zo strak als het aankomt op het zelf moeten besturen van de auto, maar wordt er doorgaans wel gevraagd naar wat rijervaring. Zo is het vereist dat de bestuurder wel al een paar jaartjes over zijn rijbewijs beschikt, maar worden er voor de rest geen barrières gelegd voor het zelf mogen besturen van de auto.

Met een Ferrari als huwelijksauto is het gelijk wel raak

Voor huwelijken is het mogelijk om zo een bijzondere auto te huren en wordt er niet zelden voor een Ferrari gekozen. Deze auto’s zijn voor velen een droom die uitkomt omdat het nou de uitstraling, de bovengemiddelde prestaties en de bijzondere wegligging is die ervoor zorgt dat een rit in een Ferrari als absoluut toppunt kan worden gezien. Natuurlijk straalt de auto ook prestige uit en zal elke gast wel onder de indruk zijn van de Ferrari. Bij trouwauto.nl wordt er met een groot aantal aanbieders gewerkt en zorgt dit ervoor dat er altijd wel een Ferrari gevonden zal worden die naar wens zal zijn van het huwelijkskoppel. Het is daarbij ook belangrijk dat de huurtarieven wel mee zullen vallen en de verzekering wel voldoende dekking zal bieden. Daar is er allemaal aan gedacht en kan de Ferrari met een gerust hart rondgereden worden.Om het huwelijk op een aparte manier te kunnen vieren is het rondrijden in een heuse Ferrari al helemaal geen gek idee. Zo een auto garandeert niet alleen een unieke rijervaring, maar zal ook een ieder erdoor wel onder de indruk raken. Ook leuk zullen de vele foto’s zijn die er genomen zullen worden en zullen de leuke momenten mét de Ferrari erin zeker niet overgeslagen mogen worden. Categories:

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's