JouwTrouwauto blog

Huur een cabrio voor je trouwdag

Je trouwdag, de dag die je later de mooiste dag van je leven wilt kunnen noemen. Van te voren heb je behoorlijk wat werk aan alles wat geregeld moet worden, maar het is het waard. Je wilt immers alles perfect hebben. Het keurige pak of de perfecte jurk zijn op maat besteld. De locatie staat vast. Nu nog een auto. Om jullie dag echt tip top te maken, mag de auto niet onderdoen aan perfectie. En wat is nou mooier dan deze dag aan te grijpen om een cabrio te huren.

Trouwen in een cabrio

Je ziet er prachtig uit op je trouwdag, en daar heb je goed je best voor gedaan. Dan wil je natuurlijk ook gezien worden. Zonde om dan in een auto te gaan zitten met een dak erop. Toegegeven, als het regent is het dak ideaal, maar de optie om een dak te kunnen openen, maakt de autorit compleet. Cabrio’s zijn niet alleen handig om gezien te worden als inzittende, maar zien er ook nog eens heel stoer uit. In dat type auto spring je echt in ieders oog.

Ruime keus aan cabrio’s

Wij bieden veel cabrio’s te huur aan als trouwauto’s. Op onze website kun je het aanbod bekijken. Een prachtig exemplaar is uiteraard de Audi TTS cabrio. Enigszins klassiek en met een prachtig motorgeluid. Meer een liefhebber van een stoere snelheidsduivel? De Audi R8 V10 Spyder is dan een topper. Ook hebben we de bijzonder mooie Bentley GTC te huur, voor als je het klassieke plaatje helemaal compleet wilt maken. Of grijp je liever deze bijzondere dag aan voor het besturen van een heuse Porsche? Geen probleem. Onder andere de sportieve Boxster S 987 hebben wij voor jullie beschikbaar staan.

Cabrio huren

We hebben te veel cabrio’s beschikbaar om op te noemen, en elk exemplaar heeft zijn eigen charme. Zie je jezelf al rijden in die sportieve Audi of snelle Bentley? Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan en wie weet zien we jou binnenkort in een van onze wagens op weg naar je geliefde. Een cabrio huren is namelijk zo geregeld via Jouwtrouwauto!

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's