JouwTrouwauto blog

Trouwen in een Tesla: wie wil dat nou niet?

Heb je altijd al willen rijden in een luxe trouwauto op de mooiste dag van je leven? Dan is het huren van een Tesla een zeer goed idee. Het is namelijk een zeer stijlvolle en moderne auto waarmee je veel indruk maakt op de trouwgasten.

Tesla S trouwauto huren

Bij diverse verhuurbedrijven is het mogelijk om een Tesla trouwauto te huren. Er zijn diverse modellen te huur. Zo is de Tesla Model S een aanrader wanneer je houdt van luxe én duurzaam. Het heeft schitterende antracietgrijze velgen en stijlvolle zwarte lak aan de buitenkant. Bovendien zit je zeer comfortabel om crème lederen bekleding. Binnenin heb je bovendien een zee van ruimte.

Trouwauto met privé chauffeur

Tesla Model S is modern en klassiek tegelijkertijd. Naast zwart is het ook verkrijgbaar in parelmoer wit. Daarnaast is het mogelijk om nog een aantal extra dingen te regelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het inhuren van een privé chauffeur? Gemiddeld ben je er 25 tot 30 euro per uur aan kwijt. Dat is het zeker waard, omdat je op de bruiloft gewoon een glaasje kan blijven drinken. Eventueel kan de chauffeur je ophalen en afleveren bij huis. Hoe luxe!

Kosten

Het inhuren van een Tesla Model S trouwauto kost ongeveer 300 euro per dag. Je kunt het beste contact opnemen met een van de verhuurbedrijven om alle wensen en kosten te bespreken.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's