JouwTrouwauto blog

3 redenen waarom een oldtimer de perfecte trouwauto is!

Bij het plannen van jullie huwelijk, is er een heleboel waaraan je moet denken. Wat vooral niet over het hoofd gezien moet worden, is het vervoer van en naar de feestlocatie. Hoe ga je naar de kerk en receptie, wie gaat er allemaal mee en welke auto’s gaan jullie huren? Allemaal dingen waar je op tijd aan moet denken.

Trouwauto’s zijn er in overvloed, maar uiteindelijk bepaal je zelf welke auto het best bij jullie huwelijk past. Een hele mooie optie is een oldtimer als trouwauto. Enkelen van jullie zullen nu vreemd opkijken en vinden dat zo een auto totaal niet past bij een modern huwelijk, maar wij geven je de drie redenen waarom je juist wel zou moeten gaan voor een oldtimer.

Onvergetelijke ervaringen

Huwelijken hebben altijd heel wat elementen die gasten een tijdje bezig zullen houden, maar het zielige is, dat ze het na een tijdje toch vergeten. Behalve wanneer je een onvergetelijke entrée maakt en hoe kan dat beter, dan met een klassieke oldtimer. Behalve dat je er de tijd van je leven in hebt, zullen je gasten jaren daarna nog praten over die geweldige auto waarmee jullie je entrée maakten.

Rustiek tintje

Dit punt heeft meer betrekking op het huwelijksthema en dat is bij iedereen anders. Maar heb je toevallig gekozen voor een rustiek thema, draait het allemaal om een bepaalde periode in de geschiedenis of heb je gewoon niets tegen een klassiek item op jullie speciale dag, dan is een oldtimer de beste manier om het huwelijksthema compleet te maken. Extra tip: doe wat vooronderzoek als je gaat voor een back – in – time thema en kijk welke auto’s in die periode erg populair waren. Kijk dan rond of je zo een oldtimer kan vinden.

Achtergrond voor foto’s

Wat je zeker niet moet vergeten, is dat een oldtimer als trouwauto de perfecte achtergrond is voor jullie huwelijksfoto’s. Met zo een auto kan je vele kanten op en hoef je eigenlijk niet eens opzoek te gaan naar een speciale locatie voor het nemen van de foto’s. Daarnaast kan bijna iedereen op de foto met de oldtimer op de achtergrond: bruid, bruidsstoet, het koppel, de familie, enz. Verzekerd dat je een aantal geweldige foto’s en een heleboel leuke herinneringen hebt voor later.

Tot slot

Het is dus zeker de moeite waard om erover na te denken, een oldtimer te huren als trouwauto. Je maakt daar niet alleen jezelf en je aanstaande blij mee, maar laat bij je gasten ook een geweldige indruk achter. Daarnaast geef je het huwelijk iets rustiek en heb je de perfecte achtergrond voor enkele prachtige huwelijksfoto’s.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's