Dodge Charger RT

v.a. €490 per dagdeel

Verhuur is inclusief btw en 150 vrije km’s! Trouwauto kan de avond van te voren al opgehaald worden! Voor slechts EUR 799,- per dag + nacht te huur, prachtige zwarte Dodge Charger RT, nieuw model! Dit is de enige zwarte Dodge Charger RT die binnen Nederland wordt verhuurd! 150 km vrij en daarna slechts EUR 1,50 extra per km. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze Charger om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!


Offerte aanvragenchevron_right
done

Gratis offerte op maat

done

Haal/breng service mogelijk

done

Ook in België mogelijk

done

Te huur in heel Nederland

Dodge Charger RT huren

Voor slechts EUR 799- per dag + nacht te huur, prachtige zwarte Dodge Charger RT, nieuw model! Dit is de enige zwarte Dodge Charger die binnen Nederland wordt verhuurd! 150 km vrij en daarna slechts EUR 1,50 extra per km. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze Charger om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!
De Charger is voorzien van een 5.7 V8 Hemi blok met maar liefst 400 pk en met het dubbele uitlaatsysteem is het werkelijk een genot om in deze auto te rijden.
Meerijden in deze auto is al een ervaring op zich, maar hoe zou het zijn om heel de dag het stuur zelf in handen te hebben? Bij ons is dat mogelijk want wij verhuren de Charger zonder chauffeur! Enige voorwaarde is dat je minimaal 1 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Eventueel is een breng en haalservice mogelijk.

Chauffeur:

Zelf rijden of met chauffeur

Stijl:

Amerikaans, Modern, Sportief

Provincie:

Zuid-Holland

Model:

Dodge Charger

Kleur:

Zwart

Prijzen en opties

  • € 799,- per dag + nacht (inclusief btw!)
  • Slechts € 490 per dagdeel
  • Verplichte verzekering €85,-
  • 150 km vrij, daarna EUR 1,50 per extra km
  • Exclusief brandstof
  • Haal-/ en brengservice mogelijk in overleg
  • Zelf rijden

Misschien ook interessant:

« Terug naar alle   Amerikaans   trouwauto’s

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's