JouwTrouwauto blog

Dit zijn de duurste trouwauto’s ter wereld: stijl en klasse

De mooiste dag van je leven brengt een hoop regelwerk met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan passende bruidslocatie, een geweldige locatie en een gastenlijst. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de trouwringen en de bloemen. Ook zeer belangrijk is het regelen van een mooie trouwauto. Heb je toevallig iets meer budget? Wij hebben de duurste trouwauto’s ter wereld voor je op een rijtje gezet.

Trouwen in stijl met de Maserati Quattroporte

Het blijkt dat bruidsparen steeds vaker kiezen voor een luxe trouwauto. Met een prachtige bolide maak je natuurlijk een onvergetelijke indruk. Bovendien mag de mooiste dag van je leven best wat kosten. De bruid en bruidegom verdienen het natuurlijk om uit een mooie auto te stappen. Met een iets hoger budget dan gemiddeld zou je bijvoorbeeld de ‘Maserati Quattroporte’ kunnen overwegen. Deze schitterende Italiaanse auto, goed voor een maximumsnelheid van 170 kilometer per uur, brengt je in stijl naar je trouwlocatie. Deze prachtauto bereikt onder andere zijn hoge snelheid door een motor ontworpen door Ferrari.

Rolls Royce Silver Cloud is van alle luxe voorzien

Geef je liever de voorkeur aan een klassiek merk dat van alle luxe is voorzien? Dan is de Rolls Royce Silver Cloud een fantastische keuze. Voor 200 euro per uur is deze waanzinnige trouwauto voor heel even van jou. Het heeft een stijlvolle zwarte kleur en een motor die amper geluid maakt. Deze wagen maakt je stijlvolle huwelijksdag dan ook helemaal af.

Rijden als Bond in de Aston Martin Vanquish

Met een stoere en stijlvolle Aston Martin maak je op alle bruidsgasten grote indruk. Deze auto is te huur voor 340 euro per uur. Je hoeft absoluut geen James Bond te heten om je te laten vervoeren in deze stijlvolle auto! De auto bevat een groot aantal technische snufjes en een prachtig dak gemaakt van koolstofvezel.

Doe maar duur met de Rolls Royce Phantom

Doet de prijs op je huwelijksdag er helemaal niet toe? Dan huur je voor 410 euro per uur de duurste trouwauto ter wereld. De Rolls Royce Phantom is een absolute klassieker op het gebied van elegantie en stijl. De donkere kleur in combinatie met grote wielen geeft het een geweldige uitstraling. Het is dan ook een zeer populaire wagen voor rijke bruidsparen.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's