JouwTrouwauto blog

Een cabrio huren als trouwauto

Er komt veel kijken bij het plannen van een bruiloft. Een mooie locatie uitzoeken, aankleding regelen, catering inschakelen en de juiste muziek uitkiezen. Heb jij er ook al over nagedacht hoe je tijdens deze speciale dag van A naar B komt? Door het juiste trouwvervoer te kiezen, klopt jouw bruiloft tot in de puntjes. Kies jij voor een stoere cabrio?

De mooiste trouwfoto’s

Het levert prachtige plaatjes op als jij op de mooiste dag van je leven uit een prachtige cabrio stapt. Je kiest zelf het model dat bij jullie past. Van een sportieve Jaguar F-type cabrio tot een romantische Volkswagen Kever cabriolet. Een opvallende trouwauto maakt jouw bruiloft helemaal compleet. Daarnaast zijn er talloze creatieve mogelijkheden voor de fotograaf om jullie vast te leggen. Hierdoor krijg jij de meest unieke trouwfoto’s, waar je jaren later nog met een glimlach op je gezicht naar kijkt. Wil jij eenmaal thuis de mooie foto’s gelijk delen? Kies dan voor een van de internet providers die het snelste internet aanbieden, zodat je ook grote bestanden eenvoudig kunt uploaden of mailen.

Een auto in thema

Door een cabrio te huren kun je de auto laten aansluiten bij het thema van de bruiloft. Kies bijvoorbeeld voor een kleur die bij het thema past, een klassieker met een romantische uitstraling voor een grote sprookjesbruiloft of een moderne sportauto als het thema strak en modern is. Als het zonnetje schijnt op jullie grote dag geniet je natuurlijk het meest. Maar mocht er een spatje regen vallen kan het dak gewoon dicht, waardoor je nog steeds comfortabel wordt vervoerd.

Een bijzondere ervaring

Tijdens jullie trouwdag mag alles bijzonder zijn. Van ieder moment hoor je maximaal te genieten, waarom dan niet van de route naar de trouwlocatie? Je krijgt de kans om in een unieke of luxueuze auto te rijden. Hoe vaak maak je

het nou mee dat je in een Ford Mustang cabrio aan komt rijden? Geniet met volle teugen van dit bijzondere moment. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een auto inclusief chauffeur te huren. Geniet van de bewonderende blikken van de gasten als jullie worden rondgereden.

Stressvrij genieten van je trouwdag

Het verhuurbedrijf neemt veel zorgen uit handen door het trouwvervoer goed voor jou te regelen. Een voordeel van een auto inclusief chauffeur is dat de chauffeur met jullie meedenkt. Zo kent deze leuke plekken waar je prachtige trouwfoto’s kunt laten maken en kom je altijd op tijd aan op de juiste locatie. De daggasten kunnen jullie gewoon volgen, zodat jullie samen met familie en vrienden naar de trouwlocatie rijden. Het enige wat jullie nog hoeven te doen is het dak openzetten en met de haren in de wind te genieten van dit avontuur.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's