Cabrio huren | Het grootste aanbod cabrio's te huur

Cabrio huren

Voor een unieke bruiloft is het bij de wat hogere temperaturen natuurlijk super romantisch om je opwachting te maken in een cabrio. Wij hebben een groot aanbod van prachtige cabriolet-modellen van verschillende merken en in diverse stijlen en kleuren. Voor ieder wat wils. En aangezien het dak open kan, kun je optimaal genieten van het prachtige weer op je trouwdag.

Sort by:
Pagina :  1 of 3
Met deze klassieke Porsche 911 uit 1965, wordt jullie bruiloft absoluut heel bijzonder! Jullie mogen zelf rijden in deze exclusieve, originele Porsche.
Met deze klassieke Porsche 356 SC cabriolet uit 1965, wordt jullie bruiloft absoluut heel bijzonder! Jullie mogen zelf rijden in deze exclusieve, originele Porsche. De auto beschikt over een volwaardig zwart cabrioletdak.
Deze Unieke Rode Volkswagen Kever huren voor jullie bruiloft? Bekijk nu alle mogelijkheden.
Een echte Ferrari als trouwauto? Dat kan! Deze ras Italiaan geeft absoluut een toegevoegde waarde aan jullie huwelijk. De exotische verschijning en de snerpende V8 motor zullen er zeker voor zorgen dat jullie in het middelpunt van de belangstelling staan.
Deze prachtige Porsche Targa uit 1979 huren voor jullie bruiloft? Bekijk nu alle mogelijkheden.
Wat is er mooier dan de mooiste dag van je leven te beleven in een Kever Cabrio in de kleur van de liefde. Deze mooie rode Kever Cabrio met zwarte kap is de perfecte auto voor je trouwdag.
Deze prachtige Klassieke lichtblauwe Ford Mustang Cabrio huren voor jullie bruiloft? Bekijk nu alle mogelijkheden.
Deze prachtige Klassieke Rode Ford Mustang Cabrio huren voor jullie bruiloft? Bekijk nu alle mogelijkheden.
Verhuur is inclusief btw, 100 vrije km’s en verzekering! Trouwauto kan de avond van te voren al opgehaald worden! Onze Porsche 356 Speedster is voorzien van ivoorkleurige lak (origineel Porsche), een donker bruin lederen interieur en een beige cabrioletkap. Deze Porsche 356 Speedster is een replica van het origineel uit 1958.
Onze witte MG A is origineel in 1969 in Nederland geleverd. Deze MG A kenmerkt zich door zijn klassieke uitstraling, een echte Britse auto. De MG A is een cabriolet en kan dus met open of dicht dak gebruikt worden.
Deze prachtige witte Ford Mustang Cabrio huren voor jullie bruiloft? Bekijk nu alle mogelijkheden.
Deze prachtige lavendelkleurige Citroen 2CV huren voor jullie bruiloft? Bekijk nu alle mogelijkheden.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's