Triump Spitfire Cabrio wit

v.a. €395 per dag

Op z’n Engels genieten van een prachtige roadster: een prachtig klein sportwagentje van de Britse autofabrikant Triumph!


Offerte aanvragenchevron_right
done

Gratis offerte op maat

done

Te huur in heel Nederland

done

Zelf rijden

Triumph Spitfire huren?

Op z’n Engels genieten van een prachtige roadster: een prachtig klein sportwagentje van de Britse autofabrikant Triumph. Met recht een “poor man’s Jaguar” als verwijzing naar de dure Jaguar E-type. Hierdoor werd de Spitfire mateloos populair! Het model werd gebouwd tussen 1962 en 1980.

Ook met deze tweezits cabriolet is rondtoeren een beleving: het ultieme rijgenot en gevoel van vrijheid zorgen voor een onvergetelijk moment. Of je nu gaat trouwen, een jubileum te vieren hebt, of je gewoon een dagdeel) lekker wilt toeren: het kan allemaal met deze blikvanger!
In September 1960 werd door Triumph voor het eerst gestart met het ontwikkelen van een nieuw tweezits prototype. Als basis van dit ontwerp dienden de 948cc motor en het chassis van de Triumph Herald die al geruime tijd op de markt was. Het ontwerp – van de Italiaanse ontwerper Giovanni Michelotti- vond plaats in Turijn en stond bekend onder de naam ‘The bomb’. Vanaf het begin leek het al sprekend op het latere productiemodel dat onder de naam Triumph Spitfire werd verkocht.

Zoek je cabrio verhuur? Deze Triumph Spitfire cabriolet is te huur vanuit Nunspeet en: zelf te rijden! Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte op en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Een dagje toeren, met start- en eindlocatie Nunspeet, is inclusief 100 vrije kilometers.

Chauffeur:

Zelf rijden

Stijl:

Cabrio, Klassiek, Oldtimer, Sportief

Provincie:

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Oost-Nederland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Model:

Triumph Spitfire

Kleur:

Wit

Prijzen en opties:

  • Huurprijs per dag € 395,-
  • Brandstof: Benzine Euro 98
  • Verhuur is exclusief de verbruikte brandstof.
  • € 395,- per dag inclusief 200 kilometer vrij rijden. Vanaf 200 kilometer € 0,30 per kilometer extra.
  • Versnellingsbak: schakelbak
  • Aantal personen: 2 (incl bestuurder)
  • Onze standplaats is Nunspeet.

Misschien ook interessant:

« Terug naar alle   Cabrio   trouwauto’s

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's