JouwTrouwauto blog

Een Porsche 911 als trouwauto: uniek, sportief en geliefd

Een Porsche 911 als trouwauto is populair, dat komt onder andere door de mooie lijnen en de cabrio optie. In dit artikel kun je alles lezen over waarom een Porsche 911 een ideale trouwauto is en welke varianten er op onze website te huur zijn.

Sportief model

De Porsche 911 is één van de meest sportieve auto’s die Porsche heeft gemaakt. Momenteel wordt de 911 nog steeds geproduceerd maar met name de oudere modellen van rond de jaren ’80 zijn erg geliefd als trouwauto. Het model heeft een goede stroomlijn en is daardoor echt een sportauto. Afhankelijk van de exacte uitvoering maar de meeste Porsche 911’s hebben rond de 200 PK en dat merk je wel tijdens het rijden. De oldtimer is een snelle wagen op de weg.

Kleuren

De Porsche 911 is in een aantal verschillende kleuren beschikbaar; grijs, goud, wit of beige. Op onze website kun je alle verschillende kleuren vinden. De keuze voor een kleur is natuurlijk erg persoonlijk. Misschien hebben jullie het altijd al gehad over een witte trouwauto? Dan is dit een goede optie. Maar als je wilt gaan voor iets unieks dan kun je beter voor de gouden kleur gaan. Dit is een kleur die amper nog tegenkomt bij de Porsche 911. De grijze kleur is handig wanneer je de trouwjurk graag goed naar voren wilt laten komen.

Aankleding

Op een trouwauto is versiering natuurlijk niet te missen. Bij een Porsche 911 als trouwauto kun je goed gebruik maken voor de grote motorkap. Daar kun je een boeket op plaatsen maar ook een toffe letterslinger of de namen van het bruidspaar en de datum van trouwen. Kortom de trouwauto is goed geschikt om verschillende soorten aankleding te plaatsen en zo de trouwauto helemaal persoonlijk te maken.

Zouden jullie de Porsche 911 als trouwauto willen gebruiken? Welke kleur vinden jullie aantrekkelijk?

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's