JouwTrouwauto blog

Gelijk na de receptie op huwelijksreis? 3 redenen waarom je dat zeker moet doen!

De huwelijksdag is voor elk koppel een bijzondere dag. Dat neemt echter niet weg dat het ook een behoorlijk drukke en vermoeiende dag wordt. Ook moeten we de voorbereidingen ernaartoe niet vergeten. Om deze reden en ook omdat sommige koppels vlak na het huwelijk, wat krapjes bij kas zitten, besluiten ze vaak om hun huwelijksreis nog even uit te stellen. Je mag hiervoor geldige redenen hebben, maar toch raden we alle pasgetrouwde stellen aan, om gelijk te beginnen aan hun huwelijksreis, al is dat gewoon in de regio. Meteen na de receptie op huwelijksreis vertrekken, raden we dus zeker aan! Waarom we dat zeggen, vertellen we hier.

Rustperiode

Het kan misschien erop lijken dat een huwelijksreis, vlak na het huwelijk zelf, voor nog meer vermoeidheid gaat zorgen, maar dat is eigenlijk niet zo. Zorg er gewoon voor dat alle koffers gepakt zijn en dat jullie op tijd vertrekken. Zo hoef je niet te haasten en kom je vanzelf tot rust zodra je in het vliegtuig stapt. Het is ook beter om na alle drukke dagen niet terug te gaan naar een huis vol met gasten, maar gewoon met z’n tweetjes te genieten in een comfortabele hotelkamer of op een zonnige beach.

Ontsnap aan de vele familieplannen

Vaak komen familieleden vanuit alle streken om een huwelijk bij te wonen en natuurlijk moeten ze ook weer terug naar huis. Dit doen ze helaas niet op een en dezelfde dag, wat betekent dat je waarschijnlijk meerdere afscheidsdiners zult moeten houden en net zoveel keren naar de airport moet. Ga je gelijk na de receptie op huwelijksreis, dan hoef je hier gelukkig helemaal geen rekening mee te houden.

Betere overgang naar het leven als getrouwd stel

Door gelijk na je huwelijk op huwelijksreis te gaan, kom je van een spannende huwelijkstijd in een ontspannen en romantische posthuwelijk moment. Het zijn deze momenten die je moet koesteren en zoveel mogelijk moet delen met je partner. Ga je gelijk op reis, dan hebben jullie heel wat privétijd samen om van alles en nog wat te doen, bespreken of gewoon tot rust te komen. Het geeft jullie ook de tijd om voor te bereiden op het leven als een getrouwd stel. Tenslotte is het gewoon erg romantisch om vlak na het huwelijk, nog in die heerlijke droomwereld te blijven, zonder te hoeven denken aan je werk, familie en andere verplichtingen.

Het mag dus vermoeiend lijken, maar gelijk na je trouwdag aan de huwelijksreis beginnen, heeft voor zowel de bruid als bruidegom alleen maar voordelen. Heb je inmiddels al besloten om op huwelijksreis te gaan en wil je weten wat de airports in je buurt te bieden hebben op het gebied van dingen als parkeren? Ga dan naar Airportparkerenvergelijken.nl.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's