JouwTrouwauto blog

In deze trouwauto’s reden beroemdheden op hun mooiste dag

Oke, laten we eerlijk zijn: bijna iedereen vindt het heerlijk om af en toe in een roddelblad te lezen over het laatste nieuws over grootheden uit Hollywood en de film-, sport- en muziekwereld. Je leest het blad bijvoorbeeld in de wachtkamer van de tandarts of dokter. Niks om je voor te schamen, want het is bijvoorbeeld erg leuk om te lezen over de huwelijksdag van beroemdheden. In welke trouwauto reden zij bijvoorbeeld?

Trouwauto’s

Een bruiloft is zowel voor gewone mensen als beroemdheden de mooiste dag van hun leven. Het grote verschil is natuurlijk wel dat bekende mensen iets vaker trouwen en scheiden dan gemiddeld… ‘Celebrity weddings’ zijn vaak grote gebeurtenissen met veel pracht en praal. Daarbij mag een mooie trouwauto natuurlijk niet ontbreken. Op het moment dat de bruid uitstapt is zij voor de eerste keer te zien voor familie, vrienden en soms het oog van de wereld.

Trouwauto’s van beroemdheden

Deze beroemdheden gebruikten de volgende trouwauto’s:– Kate Middleton en prins William van Groot-Brittannië: Een klassieke Rolls-Royce Phantom VI State Limousine – Model Kate Moss: Een prachtige Rolls-Royce Silver Shadow’s. Alle 15 bruidsmeisjes werden in deze trouwauto vervoerd – Kim Kardashian en Kanye West: Natuurlijk kende dit huwelijk op en top glamour, inclusief een vloot van witte Rolls Royce Phantom’s – Voormalig Spice Girl Geri Haliwell huurde een klassieke Rolls-Royce Silver Cloud III in om zich tijdens haar bruiloft te laten vervoeren

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's