Ford Mustang Fastback 1965 V8

v.a. €699 per dag

Verhuur is inclusief btw en 150 vrije km’s! Trouwauto kan de avond van te voren al opgehaald worden! Voor slechts EUR 699- per dag + nacht te huur, prachtige zwarte Ford Mustang Fastback uit 1965 met brullende V8! 150 km vrij en daarna slechts EUR 1,50 extra per km. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze stoere mustang om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!


Offerte aanvragenchevron_right
done

Breng- en haalservice mogelijk

done

Gratis offerte op maat

done

Te huur in heel Nederland

done

Zelf rijden

Ford Mustang Fastback 1965 V8 huren?

Voor slechts EUR 699- per dag + nacht te huur, prachtige zwarte Ford Mustang Fastback uit 1965 met brullende V8! 150 km vrij en daarna slechts EUR 1,50 extra per km. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze stoere mustang om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!

De Mustang is voorzien van een brullende V8 en met het dubbele uitlaatsysteem is het werkelijk een genot om in deze auto te rijden. Daarnaast zorgen de sportvelgen + banden en het zwart lederen interieur voor een zeer sportieve uitstraling! Ondanks zijn leeftijd is deze auto voorzien van stuurbekrachtiging en schijfremmen wat een rijden toch wel veel aangenamer maakt! Met deze auto sta je zeker in het middelpunt op de mooiste dag van jullie leven!

Meerijden in deze auto is al een ervaring op zich, maar hoe zou het zijn om heel de dag het stuur zelf in handen te hebben? Bij ons is dat mogelijk want wij verhuren de Mustang zonder chauffeur! Enige voorwaarde is dat je minimaal 1 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Eventueel is een breng en haalservice mogelijk.

Uiteraard is een bezichtiging ook geen probleem. Dit kan in de avonduren en in de weekenden.

Bent u geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Chauffeur:

Zelf rijden of met chauffeur

Stijl:

Amerikaans, Oldtimer, Sportief

Provincie:

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Model:

Ford Mustang Fastback

Kleur:

Zwart

Prijzen en opties

  • €699 per dag + nacht (inclusief btw!)
  • 150 km vrij, daarna 1,50 per extra km
  • Verplichte verzekering €85,-
  • Exclusief brandstof
  • Breng- en haalservice mogelijk in overleg
  • Zelf rijden

Misschien ook interessant:

« Terug naar alle   Amerikaans   trouwauto’s

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's