Trouwbus huren

Op de mooiste dag van jullie leven, willen jullie uiteraard dat jullie gasten ook een onvergetelijke dag hebben. Een trouwbus huren kan hier een bijdrage aanleveren.Je vrienden, familie en geliefde worden vervoerd met de trouwbus en worden naar de trouwlocaties gebracht. Je kunt al een bus huren vanaf 10 personen tot zelfs meer dan 100 personen. Bekijk onderstaande mogelijkheden voor het huren van een trouwbusje.

Verschillende trouwbussen

Er zijn vele verschillende trouwbussen beschikbaar in jullie regio. Zo kun je kiezen voor kleine oldtimer busjes waar groepjes mensen in passen. Ook kun je er voor kiezen om een grote bus te huren voor een dag. In deze grote bus kunnen alle dag gasten vervoerd worden. Het maakt dus niet uit of je 10 personen of een groep van 60 personen vervoeren wilt.Ook is het mogelijk om unieke en opvallende bussen te gebruiken. Een leuk voorbeeld is de Amerikaanse schoolbus of de Engelse beroemde stadsbussen. Deze opvallende voertuigen zullen bij alle gasten in de smaakvallen. Het zou niet alleen vervoer zijn voor de gasten, maar ook nog eens een unieke ervaring.Maak daarom eenvoudig gebruik van onze vergelijker om een trouwbusje te vinden die aan jullie eisen voldoet. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Als je je gegevens achterlaat zou het bedrijf contact met je opnemen. Tijdens het contact wordt de prijs voor jullie trouwdag bekend gemaakt. Dit is een geheel vrijblijvend aanbod. Mocht je er dus toch van af willen zien, dan is dat geen enkel probleem! Probeer de gegevens zo volledig mogelijk in te vullen.

Waarom een bus huren op je bruiloft?

Vaak is een trouwdag op meerdere locaties. Zo kan er getrouwd worden bij de kerk. Het ja-woord gegeven worden bij het gemeentehuis. Het diner bij een bepaald restaurant en het trouwfeest wordt weer op een andere locatie gehouden. Je gasten zullen hier allemaal gescheiden van elkaar naar toe moeten gaan. Ook wordt er op een feestelijke dag als een trouwdag graag een borrel gedronken. Gasten moeten dan een Bob regelen, maar wie wil er nou Bobben op zo’n mooie dag?De trouw-bus zorgt ervoor dat de gasten de hele dag samen zijn. Hierdoor zou er een goede sfeer ontstaan en wordt het voor iedereen een onvergetelijke dag. Het echtpaar kan er voor kiezen om in een trouwauto voor de bus te rijden, of zelf ook plaats te nemen voor in de bus.

Meer informatie over het huren

Als weddingplanner ben jij vrij in te bepalen op welke manier jij de bus wilt huren. Zo is het bij sommige aanbieders mogelijk om zelf iemand de bus te laten besturen. Ook is het mogelijk om een chauffeur bij de bus te krijgen. De chauffeur zorgt er voor dat de gasten veilig op de bestemming komen.Twijfel je over het inzetten van een busje? Neem dan gerust contact met ons op. Doordat wij jarenlang ervaring hebben in dit vakgebied kunnen wij al jullie vragen beantwoorden en van het juiste advies voorzien. Al vele Nederlandse echtparen waren jullie voor en kijken terug op een geslaagde dag! Vraag dus gerust vrijblijvend een offerte aan bij een van de bussen van jullie keuze.

Kosten trouwbus

Je kunt je afvragen welke kosten er verbonden zijn aan het huren van de bus. De bus heb je de hele dag nodig, er wordt dus een dag tarief gerekend. Wat de exacte kosten voor de bus zullen zijn hangt van vele factoren af. Het is daarom aan te raden om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Hierin worden de kosten voorgelegd en hebben jullie al tijd om over de prijs na te denken.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's