Corvette Huren | Grootste aanbod op Jouwtrouwauto

Corvette huren

Corvette is vanaf het begin al geassocieerd met een groot motorvermogen en een gespierde bouw die vele andere automodellen naast zich doen verbleken. Deel uitmakende van Chevrolet, zijn er verschillende modellen die allemaal vet ogen en waar elke autoliefhebber graag zelf plaats wil nemen achter het stuur. Dat kan gelukkig wel door een Corvette voor een dag te huren. Het is dan alleen dat de kracht en sublieme wegligging die de auto te bieden heeft zelf eens ervaren kan worden.

Kies de stijl van jouw trouwauto

  • Klassiek 67 TROUWAUTOS Klassiek Nu bekijken
  • Modern 31 TROUWAUTOS Modern Nu bekijken
  • Sportief 50 TROUWAUTOS Sportief Nu bekijken
  • Cabrio 28 TROUWAUTOS Cabrio Nu bekijken
  • Limousine 2 TROUWAUTOS Limousine Nu bekijken
BEKIJK ALLE TROUWAUTO'S
Sorteer op:
Ga naar pagina:
Pagina :  1 van 1

Een perfecte kandidaat voor een dagje plezier

Huren van een Corvette doe je nu eenmaal niet om er boodschappen mee te halen, maar puur om het uiterste eruit te halen op de snelweg. Alleen op zo een wijze kun je zelf ervaren hoe het aanvoelt om de auto in zijn element aan te voelen. De potentie van deze supersportauto is enorm en zal je er met volle teugen van genieten. Voordat je echter instapt, is het goed om even de tijd te nemen om de prachtige vormen te bekijken en een rondje om de auto heen te maken. Zo zie je gelijk wat van de enorme remklauwen die de auto op tijd tot stilstand dwingen of de forse uitlaten welke het sportauto gevoel verder versterken. Vergeet ook niet de prachtige grille te bekijken of een kijkje te nemen onder de motorkap.

Waar gaat de reis naartoe?

Het zou toch een doodzonde zijn wanneer je bij het Corvette huren voor een dag de auto niet de volle potentie ervan zal kunnen benutten. Natuurlijk gaat het ook om het apart uiterlijk, maar wil een ieder die de kans krijgt om er zelf eentje te besturen dat ook daadwerkelijk doen. Plan daarom een geschikte route uit waar de auto tot uiting kan worden gebracht. Hou wel rekening met de krachtige motor die de auto in staat stelt om razendsnel te accelereren en de krachtige remmen om het gevaarte tot stilstaand te brengen. Indien gewenst kan er ook uitgekeken worden naar een cabriolet uitvoering. Met het dak open beleef jij dan de ultieme Corvette ervaring en laat je gelijk ook de mooiste foto’s schieten.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's