JouwTrouwauto blog

Trouwen in 2023; voor welke stijl trouwvervoer kies jij?

Het huren van een trouwauto is een van de meest essentiële dingen bij het organiseren van een huwelijk. Het is één van de meest herkenbare momenten in de ceremonie, waarbij de bruid en bruidegom in stijl arriveren. Als je gaat trouwen in 2023 zijn er meer opties dan ooit om uit te kiezen als het gaat om het huren van een trouwauto, waardoor het veel gemakkelijker is om een auto te vinden die bij het thema van het huwelijk past. Maar de keerzijde is ook, dat jullie door de bomen het bos niet meer zien. Vandaar de vraag: voor welke stijl trouwvervoer kies jij?

Het kiezen van de juiste trouwauto is niet altijd even eenvoudig, want welke stijl wil je, hebben jullie een bepaald kleurenthema, willen jullie zelf rijden of laten jullie dat toch liever aan een chauffeur over en natuurlijk; wat is jullie budget?

Op JouwTrouwauto.nl helpen we jullie door een groot overzicht aan te bieden van trouwvervoer wat binnen Nederland te huur is. Je kunt zoeken op merk en op stijl en ziet direct de vraagprijs van de aanbieder. Op deze manier heb je al een veel beter overzicht.

Gaan jullie dus voor een sportieve Ferrari, stoere Mustang of misschien toch een retro Volkswagen busje of klassieke Rolls-Royce?
Of wat dacht je van een romantische mintgroene Volkswagen Kever cabrio voor jullie als bruidspaar, gevolgd door een Volkswagen busje in dezelfde kleur met daarin bijvoorbeeld jullie getuigen en bruidskinderen?

Het is zelfs mogelijk om diezelfde Volkswagen bus ‘s avonds op jullie feest om te laten bouwen tot stijlvolle photobooth! Kortom; op onze website vind je genoeg keuze die bij elke stijl en elk kleurenpallet past.

Neem snel een kijkje tussen onze aanbieders en leg jullie favoriete trouwvervoer snel vast!

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's