Rolls Royce Phantom

v.a. €999 per dag

Als er een betere manier bestaat om stijlvoller ergens aan te komen dan met een Rolls-Royce Phantom, dan moeten daar paarden en een koets bij betrokken zijn. De Phantom lijkt te zijn ontworpen om iets van die vergane glorie te herstellen, een mix van traditionele luxe met hedendaagse high-tech hardware, een samensmelting van ouderwets aanzien met hedendaagse respectabiliteit.


Offerte aanvragenchevron_right
done

Breng- en haalservice mogelijk

done

Gratis offerte op maat

done

Te huur in heel Nederland

Rolls Royce Phantom huren?

Je vlijt je neder op de achterbank, na een soepele entree via de naar achteren scharnierende achterdeuren van de Phantom. Deze “‘coach” deuren zijn een knipoog naar de koets van weleer en maken het in- en uitstappen in de ruime achtercabine een stuk gracieuzer dan conventionele portalen. Je laat de geur van het leer op je inwerken, onderwijl het interieur van de Phantom in je op nemende. Het geheel doet denken aan de Art Deco-periode, tot aan de groene achtergrondverlichting van prachtig vervaardigde wijzerplaten. Stijlvol. Chick. Simpel. Luxe. Geen enkele andere autofabrikant gebruikt hout en leer met een beter effect dan dit. Rolls Royce legde de meetlat hoger dan ooit te voren, elk van de 60 houten inzetstukken van de Phantom is namelijk met de hand afgewerkt in de Goodwood-fabriek om jou te laten weerspiegelen en te schitteren. Jij bent de opperbaas nu.. Oppervlakken die niet zijn bedekt met hout, zijn afgewerkt met in totaal 500 stukken leer afkomstig van 18 huiden waar geen enkel foutje in te ontdekken is. Alleen het beste is goed genoeg voor jou.

In alle rust wordt je door onze professionele bestuurder naar de door jou zorgvuldig gekozen locatie gebracht. Met het onmerkbaar onder je doorglijden van het asfalt, komt het moment van wederzijdse instemming steeds dichterbij. Hoewel, dat moment had je al eerder toen je koos voor de Rolls Royce Phantom met chauffeur als jullie trouwvervoer. Het moment dat je je passievol en zonder limiet voorstelde dat deze ultieme limousine zorgeloos een onderdeel zou zijn van jullie mooiste dag, zei je al tegen jezelf “Ja, dat wil ik”.

Chauffeur:

Met chauffeur

Stijl:

Engels, Klassiek, Luxe

Provincie:

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Oost-Nederland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Model:

Rolls Royce Phantom

Kleur:

Zilver

Prijzen en opties?

  • Huurprijs is €999 per dag + €2,50 per km (van afleveradres tot feest/ophaallocatie)
  • Niet te huur per uur
  • Te huur in heel Nederland
  • Gratis breng- en haalservice
  • Rijden met chauffeur
  • 6.75 V12
  • 460 pk
  • 720 Nm

Misschien ook interessant:

« Terug naar alle   Engels   trouwauto’s

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's