Dodge Ram 1500 Longhorn

v.a. €249 per dagdeel

Deze unieke en stoere eyecatcher is de meest veelzijdige en praktische trouwauto uit de branche. Neem contact op voor een datumcheck om zeker te zijn van onze populaire Trouwauto!


Offerte aanvragenchevron_right
done

Gratis offerte op maat

done

Ook in België mogelijk

Een pick-up als trouwauto!

Deze witte Dodge Ram 1500 met Longhorn uitvoering is een combinatie van kracht en luxe, maar is ook enorm praktisch. Naast het imposante uiterlijk heeft de auto maar liefst 400 pk die uit een 5.7liter HEMI V8 motor komt. Dat klinkt al spannend als je hierin aan komt rijden. Maar van binnen is het pure luxe! Een prachtig interieur afgewerkt met echt hout en premium leer. En dan nog de ontelbare luxe opties en handige tools die het bevat voor een extra fijne trouwdag. We verhuren de trouwauto met chauffeur voor een onbezorgde trouwdag waarin we ons dienstbaar opstellen.

Deze unieke en stoere eyecatcher is de meest veelzijdige en praktische trouwauto uit de branche;
– We komen vrijwel overal. Of dat nu op het strand, in het bos of in een weiland is, met de 4×4 wielaandrijving is heel veel mogelijk.
– We hebben een aantal praktische oplossingen in de cabine verwerkt.
– Dit zeldzame exemplaar beschikt over luxe, comfort én een zee van ruimte voor het bruidspaar en alle bagage.
– In ieder seizoen inzetbaar.

Chauffeur:

Met chauffeur

Stijl:

Amerikaans, Luxe, Modern, Sportief, Supercar

Provincie:

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Oost-Nederland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Model:

Dodge RAM

Kleur:

Wit

 • De Dodge Ram 1500 Longhorn trouwauto huren incl. chauffeur kan vanaf 2 uur voor €249,-. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor alle tarieven en aantrekkelijke prijsvoorwaarden.
 • Per gehuurd uur krijg je 25 vrije kilometers om jullie te laten rondrijden. Voor extra afgelegde kilometers rekenen we €1,- per kilometer.
 • De heen- en terugreis vanaf de standplaats in Zoetermeer wordt niet meegerekend bij verhuur vanaf 4 uur of langer. Zo kan iedereen deze auto huren voor dezelfde prijs!
 • Leuke extra’s zoals versieringen zijn optioneel bij te boeken.
 • Extra opties zijn versieringen, cadeau-thuisbreng-service en newlyweds ride.
 • Geen borg, geen eigen risico.
 • Misschien ook interessant:

  « Terug naar alle   Amerikaans   trouwauto’s

  Enkele populaire TROUWAUTO'S

  Bekijk alle trouwauto's