JouwTrouwauto blog

4 redenen voor het huren van een luxe trouwauto

Hoe je het ook draait of keert, een huwelijk komt altijd met een heleboel kosten. Als bruidspaar kijk je dan ook naar manieren waarop je de kosten enigszins kan drukken. Er zijn natuurlijk een heleboel dingen waarop je zou kunnen bezuinigen, maar waar je dat vooral niet moet doen, is op je trouwauto. Ons advies is juist om te gaan voor een van de vele, luxe trouwauto’s! Hiervoor geven we 4 redenen.

Verwen jezelf in stijl

Je trouwdag is er eentje, die je niet nog eens zult meemaken en wij vinden dat je dan alle recht hebt om jezelf en je gasten die dag, extra te verwennen door een luxe trouwauto te huren. Behalve dat dit erg leuk en stijlvol is, is het ook praktisch: een limousine bijvoorbeeld zal veel meer gasten in 1 keer kunnen vervoeren. Zou je een normale stadsauto nemen, dan ga je meerdere auto’s moeten inzetten om iedereen in de kerk of op de feestlocatie te krijgen. Kom dus in stijl en comfort aan bij je receptie en kies voor een luxe trouwauto.

Geweldige toevoeging aan je thema

De meeste stellen nemen het heel serieus met hun huwelijksthema en dat betekent dat je ook moet denken aan een passende trouwauto. Je kunt dan niet in een doodeenvoudige vierwieler komen aanrijden! Ga je voor een luxe trouwauto, dan heb je veel meer keus uit modellen zoals Limousines, Range Rovers, Jaguars, Bentleys, Audi’s, enz. Alhoewel deze luxe auto’s meestal geen extra decoratie nodig hebben, komen de meeste autoverhuurbedrijven je wel tegemoet als je dat wenst.

Uitstekende achtergrond voor huwelijksfoto’s

Bij een huwelijk mag een uitgebreide fotoshoot natuurlijk niet ontbreken en wat is geweldiger dan een romantisch kiekje met op de achtergrond een stijlvolle Audi! Wanneer je kiest voor een luxe trouwauto, heb je gelijk stijlvol vervoer en de perfecte achtergrond voor je fotoshoot. De mogelijkheden zijn onbeperkt: vlak voor de ceremonie met je bruidsmeisjes, na de ceremonie met je echtgenoot, ouders, familie, vrienden en ga zo maar door.

Quality time

Behalve dat een huwelijk de mooiste dag van jullie leven is, is het ook een van de drukste die je ooit zult meemaken. Hierdoor komt het heel vaak voor, dat bruid en bruidegom tijdens het geheel, geen moment alleen met elkaar zijn. Huur je een luxe trouwauto in, dan kan je na de ceremonie nog net enkele kostbare momenten met elkaar doorbrengen en dat ook in stijl.

Zoals je ziet heeft het huren van een luxe trouwauto, heel wat voordelen. Kijk dan even niet neer op enkele centen extra en ga voor een stijlvolle toevoeging, zowel op het gebied van vervoer als bij de huwelijksfoto’s.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's