Audi Huren | Grootste aanbod op Jouwtrouwauto

Audi huren

Het verleden van een automerk speelt altijd een grote rol bij de bekendheid die het geniet en zullen velen bij het horen van de naam Audi terugdenken aan de adembenemende modellen van Auto Union in de jaren dertig. Dit waren namelijk de voorlopers van Audi en liggen de wortels ervan dus binnen de racewereld. Het moderne Audi heeft gelukkig de beschikking over een groot aantal modellen, varierend van sportcoupes to aan stoere gezinsauto’s. Voor de huurder is er dus geen gebrek aan keuzemogelijkheden.
Sort by:
Pagina :  1 of 1
Verhuur is inclusief btw en 150 vrije km’s! Trouwauto kan de avond van te voren al opgehaald worden! Prachtige Audi R8 met capristo uitlaatsysteem te huur voor slechts EUR 799,- per dag + nacht. Totaal 150 km vrij en daarna slechts EUR 0,99 extra per km. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze Audi R8 om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!
De ultieme gezinsauto, vaak geïmiteerd maar nooit geëvenaard. Deze ruime en comfortabele gezinsauto is voorzien van een 4.0 liter V8 TFSI motor en levert 605pk.
Onze matzwarte Audi R8 trouwauto is een unieke vertoningen op het decor door de elegante lijnen en het sierlijk geïntegreerde alcantara of beige leder in de supercar. Een tijdloos ontwerp dat altijd goed uit de verf zal komen op foto’s van de Audi R8 Matte Black.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's