Audi Huren | Grootste aanbod op Jouwtrouwauto

Audi huren

Het verleden van een automerk speelt altijd een grote rol bij de bekendheid die het geniet en zullen velen bij het horen van de naam Audi terugdenken aan de adembenemende modellen van Auto Union in de jaren dertig. Dit waren namelijk de voorlopers van Audi en liggen de wortels ervan dus binnen de racewereld. Het moderne Audi heeft gelukkig de beschikking over een groot aantal modellen, varierend van sportcoupes to aan stoere gezinsauto’s. Voor de huurder is er dus geen gebrek aan keuzemogelijkheden.

Sort by:
Jump to page:
Page :  1 of 1

Audi S5

Verhuur is inclusief btw, 150 vrije km’s en verzekering! Trouwauto kan de avond van te voren al opgehaald worden! Prachtige Audi S5 nieuwste model te huur voor slechts EUR 699,- per dag + nacht. Totaal 150 km vrij en daarna slechts EUR 0,99 extra per km. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze Audi S5 om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!
v.a. €450 per dagdeel
1 KM

Audi R8

Verhuur is inclusief btw, 150 vrije km’s en verzekering! Trouwauto kan de avond van te voren al opgehaald worden! Prachtige Audi R8 met capristo uitlaatsysteem te huur voor slechts EUR 799,- per dag + nacht. Totaal 150 km vrij en daarna slechts EUR 0,99 extra per km. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze Audi R8 om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!
v.a. €490 per dagdeel
1 KM

Audi R8 huren

Onze matzwarte Audi R8 trouwauto is een unieke vertoningen op het decor door de elegante lijnen en het sierlijk geïntegreerde alcantara of beige leder in de supercar. Een tijdloos ontwerp dat altijd goed uit de verf zal komen op foto’s van de Audi R8 Matte Black.
v.a. €495 per dagdeel
1 KM

Audi R8 V10 Spyder

De vierwielaangedreven Audi R8 heeft 15% van de onderdelen gemeen met de Lamborghini Gallardo en zit in slechts 4,1 seconden vanuit stilstand op 100km/h. Zijn topsnelheid bedraagt 313 km/h.
v.a. €799 per dag
1 KM

Is er iets te vieren?

Bij het huren van een auto is er vaak wel een speciale gelegenheid die zich daarvoor leent. Een feestje of een huwelijk, allemaal heugelijke feiten waar een puike huurauto niet bij mag ontbreken. Het leuke van een Audi huren voor een dag is wel dat de auto’s zich voor diverse omstandigheden lenen. Een cabrio nodig of een heuse SUV? Bij Audi vindt je ze allemaal. Ook voor een dagje ven eruit, alleen of met het gezin, is geen probleem met zo een Audi. Op zakengebied hebben Audi’s ook een goede reputatie en zeggen de 4 ringen in het embleem al voldoende: een representatief vervoer waar men de voorkeur aan geeft.

Wat rijdt de Audi nou heerlijk zacht

De reden waarom zo een Audi uitgekozen wordt voor huurauto ligt in het comfort en de uitstraling die de auto te bieden heeft. Met een Audi rij je moeiteloos door elk verkeer heen, of het nu in de stad is of gewoon op de snelweg. Schakelen levert helemaal geen problemen op en zijn er ook modellen beschikbaar met een automaat. Het zou wel gek lopen wanneer er niet gelijk bij vermeld zou worden dat ook het brandstofverbruik enorm meevalt (afhankelijk van het model)waardoor de totale kosten van een Audi huren voor een dag meevallen. Kijk dus even goed rond naar alle beschikbare opties en kan er vaak nog een aantrekkelijke korting worden verkregen. Belangrijk is het wel om er snel bij te zijn voor het reserveren omdat de vraag naar zulke auto’s groot in de hoogtijdagen.