JouwTrouwauto blog

Je ideale trouwauto: een open of dicht dak?

Een trouwauto hoort bij de mooiste dag van je leven. Wel zul je rekening moeten houden met het weer. In Nederland zijn de weersomstandigheden namelijk behoorlijk onvoorspelbaar. Dit levert ook dillemma’s op. Moet je bijvoorbeeld kiezen voor een open of gesloten dak?

De ideale trouwauto kiezen

Het kiezen van een trouwauto is een leuke, maar lastige klus. Bedenk van tevoren goed welke auto goed bij jou en je geliefde past. Zijn jullie bijvoorbeeld liefhebbers van oldtimers, of heeft een moderne auto toch de voorkeur? Hou daarnaast rekening met je budget. De prijzen van trouwauto’s lopen nogal uiteen. Een trouwauto hoeft, mits je flink wat geld te besteden hebt, niet ontzettend duur te zijn.

Hou rekening met het seizoen

Hou tijdens het kiezen van jouw ideale trouwauto ook rekening met het seizoen waarin je jouw ja-woord geeft. Veel auto’s bieden de mogelijkheid om het dak omhoog te doen. In de herst of winter kun je natuurlijk beter voor een dicht dak kiezen. Het zou immers jammer zijn wanneer je verregent of met verwaaid haar bij het altaar aankomt! In de zomer is het juist ideaal om een open dak te hebben. Hou je het dak toch liever dicht? Informeer dan of de auto beschikt over airco.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's