JouwTrouwauto blog

Met deze tips versier je jouw trouwauto extra feestelijk

Op de mooiste dag van je leven mag een trouwauto natuurlijk niet ontbreken. Wie weet geven jullie de voorkeur aan een mooie Rolls Royce of een andere luxe emplaar. Het is zelfs mogelijk om een brandweerwagen als trouwauto te huren. Voor een extra feestelijk tintje zou je de auto kunnen versieren. Bij deze een aantal handige tips voor het versieren van jouw trouwauto.

Strikjes of andere versiersels

Het versieren van je trouwauto met een mooi bloemboeket of een paar slingers is ontzettend leuk en feestelijk. Zorg er echter voor dat het geen kermis wordt. Je moet de auto natuurlijk nog wel kunnen zien! Misschien vind je het leuk om zelf aan de slag te gaan met strikjes. Deze kun je bijvoorbeeld maken van tule. Plaats de kleurrijke versiersels vervolgens op de voorkant van je trouwauto. Wedden dat je daarmee de aandacht trekt?

Blikjes achter de auto

Minstens zo leuk als bloemboeketten en strikjes zijn blikjes achter de auto. Het is een eeuwenoude traditie, en tientallen bruidspaartjes zijn je al voorgegaan. Sterker nog, eeuwen geleden plaatste men al blikjes achter de koets! Door het harde geluid van de blikjes hoopten ze kwade geesten te verjagen. Absoluut een reden om het zelf ook eens te proberen!

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's