JouwTrouwauto blog

Tips voor het vinden van een unieke locatie voor de huwelijksnacht

De grote dag zit er op en nu is het tijd om samen met z’n tweeën te genieten van jullie huwelijksnacht. Maar hoe vind je van tevoren de perfecte unieke locatie voor de huwelijksnacht? Wij zullen een aantal tips geven!

Thuis of op locatie?

Allereerst is het belangrijk om te overwegen wat je belangrijk vindt. Ben je liever met je kersverse man of vrouw in een speciale bruidssuite of breng je jullie tijd samen liever in jullie oude, vertrouwde slaapkamer door.

Mochten jullie de trouwerij in een externe locatie laten plaatsvinden waar ook slaapmogelijkheden zijn, zullen jullie vaak wel een aanbod krijgen om hier ook te blijven slapen na het feest. Dit is zeker een aanrader om te doen, want hoe lekker is het om na een lange, emotionele dag en een avond dansen heerlijk binnen enkele minuten op bed te liggen. Zo kunnen jullie binnen no time lekker samen genieten van de rest van de avond!

Huwelijksnacht op een andere locatie

Maar misschien willen jullie wel heel wat anders! Dat is natuurlijk ook zeker mogelijk. Er zijn verschillende opties wanneer jullie wat anders willen en één van deze opties is door bijvoorbeeld een nacht op een camping te boeken.

camping

Ook een vakantiehuisje zou een leuke optie kunnen zijn! Er zijn genoeg campings en vakantiehuisjes op allerlei verschillende plekken binnen Nederland, waar door er zeker weten keuze genoeg is om zo de perfecte locatie voor de huwelijksnacht te vinden. Uniek is het ook, want hoe romantisch is het om ‘s avonds met je kersverse man of vrouw te genieten onder de sterren? Samen in slaap vallen onder de sterren klinkt ons als de perfecte manier om jullie huwelijksdag af te sluiten.

Uiteraard is het kiezen van de juist huwelijksnacht locatie een belangrijk deel van jullie trouwerij! Je wilt samen met je partner de dag goed afsluiten en hier herinneringen voor het leven maken. Welke soort locatie bij jullie past, ligt natuurlijk aan jullie zelf. Een hotel zal meer luxe en gemak geven, maar ook op een camping of vakantiehuisje zullen jullie je prima kunnen vermaken. Deze zullen zich vaak meer in de natuur bevinden en dat is natuurlijk extra romantisch. Keuze genoeg!

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Bekijk alle trouwauto's